Adoptívna dcéra slávneho futbalistu na Veľkú noc?! Fíha, to je sexy zajačik...

Najmä v rodnej Británii je už nejaký ten rok milovaným objektom bulváru a celebritkou, ktorá ochotne plní jeho stránky - či už v printe, alebo online. Tento rok sa opäť posnažila.

14.04.2020 00:00
debata
Modelka Bianca Gascoigne na zábere, ktorý... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Modelka Bianca Gascoigne na zábere, ktorý nafotila pri príležitosti Veľkej noci. Modelka Bianca Gascoigne na zábere, ktorý nafotila pri príležitosti Veľkej noci.

Modelka Bianca Gascoigne, ktorej popularitu odštartovalo účinkovanie v šou Love Island, sa pri príležitosti osláv Veľkej noci podelila so svojimi fanúšikmi o mimoriadne sexy zábery na Instagrame. Dnes 33-ročná modelka zapózovala vo zvodnej čipkovanej bielizni a so zajačími uškami.

„Zajačik,“ napísala iba stručne k štúdiovej fotografii, o ktorú sa postarala Talia White. Líčenie si zabezpečila modelka a hviezda reality-šou sama. Vraj s ohľadom na odporúčanú karanténu a izoláciu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

B Rabbit New shot by @taliawhitephotography Hair and Makeup by me ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa (@biancagascoigne1),

Gascoigne je známa nielen vďaka účinkovaniu v masami milovanom programe Love Island či šou Celebrity Big Brother, pôvodne sexy brunetku poznali vo Veľkej Británii už dávnejšie ako adoptívnu dcéru známeho futbalistu Paula Gascoigna, ktorý si vzal modelkinu mamu a s ňou vyženil aj dve jej ratolesti z predchádzajúceho vzťahu.

Zväzok športovca a Sheryl Gascoigneovej bol búrlivý a mal pomerne krátke trvanie. Dvojica sa rozvádzala už po troch rokoch manželstva. Napriek tomu sa aj dnes futbalista hlási k nevlastnej dcére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #spodná bielizeň #zajačik #Veľká noc #sexy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...