Kelly Rowland sa vyzliekla do bikín v novom videu: Je to oslava všetkých žien!

Sedem rokov trvala veľká hudobná prestávka, ktorú si dala speváčka Kelly Rowland. V roku 2013 vydala svoj sólový album, teraz prichádza s novým singlom. A ohúri nielen hudbou.

18.04.2020 14:30
Speváčka Kelly Rowland na zábere z videa Coffee. Foto:
Speváčka Kelly Rowland na zábere z videa Coffee.
debata (5)

Niekdajšia členka formácie Destiny's Child sa totiž vo videoklipe k pilotnému singlu s názvom Coffee vyzliekla do plaviek. A výsledok naozaj vyrazí dych. Rowland totiž predvádza krivky, ktoré by mohli závidieť aj o polovicu mladšie dievčatá.

Tridsaťdeväťročná umelkyňa sa v novinke vyzliekla do bikín, ktoré majú podobný čokoládový tón ako jej pokožka. Pre magazín Essence prezradila, že singel je jej vlastnou veľkou oslavou ženstva. „Chcem vo videu vzdať poctu ženám – každému odtieňu, každej farbe kávy, každej krivke, všetkým esenciám, ktoré mi odovzdali,“ komentovala Rowland.

Prezradila tiež, že jej zámerom bolo „prijať svetlo do nás samých a našej sexuality a ukázať nás v božej perspektíve spôsobom, ktorý už nepotrebuje potvrdenie od nikoho iného“.

Speváčka a porotkyňa šou Voice Australia tak poukazuje na to, že ženy sa cítia často neisté bez toho, aby ich niekto neustále uisťoval alebo im potvrdzoval, aké atraktívne a výnimočné sú. To však nie je pravda a je podľa Rowlandovej dôležité, aby si ženy, špeciálne afroamerické ženy uvedomili svoju výnimočnosť.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #videoklip #Kelly Rowland #Telo #ženstvo #Coffee

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...