Ešte rok do 40-ky! Ale sexi kúsky Jessice Alba pristanú tak, ako keď mala dvadsať

Roky patrí k najkrajším a najsexi herečkám v Hollywoode. V utorok oslavuje Jessica Alba 39. narodeniny.

28.04.2020 14:40
debata

Prirodzená krása, štíhle telo a najmä očarujúci úsmev z nej robia obdivovanú sexi hviezdu stále. I keď sa na filmovom plátne objavuje pomenej. Ako povedala v minulosti pre magazín GQ, s pribúdajúcimi rokmi sa cíti čoraz lepšie. „Cítim sa oveľa istejšie, som sebavedomejšia a drzejšia. Predtým som bola dievčaťom, ustráchaným a nesmelým. Teraz som ženou a je to úplne iné. Mám menej zábran.“

Herečka Jessica Alba prišla na párty magazínu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jessica Alba prišla na párty magazínu InStyle a Warner Bros. v šatách J.Mendel. Herečka Jessica Alba prišla na párty magazínu InStyle a Warner Bros. v šatách J.Mendel.

Hviezdu z nej urobil rok 2000 a seriál Dark Angel – z večera do rána tak mal Hollywood nový sexsymbol. Ako však Alba opísala v minulosti pre magazín InStyle, nič úžasné to nebolo. "Moja sexualita mi nebola príjemná. Spomínam si na moje prvé fotenie pre magazín Maxim, kde odo mňa chceli sexi pózy. A vtedy som si myslela: ‚Preboha, mám devätnásť a som panna. Neviem, ako to mám urobiť‘. Bolo mi to veľmi nepríjemné.“ Samú seba vtedy vnímala skôr ako chlapčenský typ.

Hoci bola a stále je priam magnetom pre mužov všetkých vekových kategórií, ona zostáva verná manželovi. Je s ním v manželstve už takmer 12 rokov. Alba sa s producentom Cashom Warrenom stretla v roku 2004 počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka, o štyri roky neskôr sa pár zosobášil v Los Angeles.

Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace. Na snímke s manželom. Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace. Na snímke s manželom.

Spolu vychovávajú tri ratolesti – na Silvestra 2017 priviedla na svet zatiaľ ich posledného potomka, syna Hayesa. Okrem toho už manželia vychovávali dve dcéry – Honor Marie (11) Haven Garner (8).

Jessica Alba vo filme  Sin City: A Dame to Kill... Foto: Profimedia
Jessica ALba Jessica Alba vo filme Sin City: A Dame to Kill For (2014).

Hoci v minulosti už Alba a Warren niekoľkokrát čelili „zaručeným“ informáciám o kríze či dokonca o konci ich manželstva, spokojne si ako rodina nažívajú aj naďalej. A to práve počas manželstva stala z herečky aj podnikateľka – v roku 2012 založila kozmetickú firmu „The Honest Company“.

Jessica Alba na titulke magazínu Entertainment... Foto: Entertainment Weekly
Jessica Alba Jessica Alba na titulke magazínu Entertainment Weekly.

Nápad sa takéto podnikanie sa v hlave hviezdy zrodil v roku 2008 po pôrode jej prvej dcéry Honor, kedy sa začala zaujímať o netoxické a "eco friendly“ produkty pre bábätká.

Herečka Jessica Alba má stále ukážkové krivky. Foto: Profimedia
Jessica Alba Herečka Jessica Alba má stále ukážkové krivky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Jessica Alba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...