Bývalá britská Miss ako 'Miss mokré tričko'? Fíha, jej postava je špičková

V rodnej Británii sa po zisku titulu Miss stala vyhľadávanou kráskou. Pre niekoľko škandálov aj miláčikom bulváru. Dnes Danielle Lloyd žije rodinným a usporiadaným životom, ale sexy byť neprestala.

29.04.2020 00:00
debata (5)
Niekdajšia kráľovná krásy Danielle Lloyd na... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Niekdajšia kráľovná krásy Danielle Lloyd na zábere paparazzov. Niekdajšia kráľovná krásy Danielle Lloyd na zábere paparazzov.

Pôvabnú tmavovlásku zvečnili britskí paparazzovia pred pár dňami, keď sa so svojím manželom Michaelom a štyrmi deťmi, ktoré spoločne vychovávajú, venovali bohumilej činnosti – umývaniu auta. Ale nebol to luxusný štvorkolesový tátoš, ktorý by v tomto prípade zaujal najviac.

Štvornásobná mama sa totiž objavila pred domom v rámci príjemného slnečného dňa v plavkovom červenom tope a džínsových šortkách a vyzerala ako z reklamy. Pozornosť upútali jej prednosti, ale aj ukážková figúra. Lloyd sa zjavne venuje poctivo cvičeniu aj v odporúčanej karanténe, ktorá pred pár týždňami „dorazila“ aj do Veľkej Británie.

Tridsaťšesťročná rodáčka z Liverpoolu je už druhýkrát vydatá a s druhým partnerom Michaelom O'Neillom majú najmladšieho syna. Trojicu starších chlapcov priviedla na svet počas vzťahu s futbalistom Jamiem O'Hara.

Pri jej niekdajšom úspechu v rámci národnej súťaže krásy sa z nej stala vyhľadávaná modelka. Lloyd však neskôr titulu zbavili pre porušenie zmluvy. Rozhodla sa totiž pózovať pre pánsky magazín Playboy a svoje prednosti viackrát odhalila aj v ďalších pánskych magazínoch.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #postava #svaly #Danielle Lloyd #karanténa

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...