Spoznáte slávnu krásku z Ruska? Tvár chráni rúško, ale dekolt... šup ukázať!

Ktohovie, či bolo ľahké pre paparazzovať spoznať známu ruskú modelku a príležitostnú herečku Irinu Shaykovú, keď si vyrazila na prechádzku v uliciach New Yorku.

30.04.2020 00:00
debata
Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na... Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na prechádzke v New Yorku. Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na prechádzke v New Yorku.

Jedna z najkrajších žien modelingu sa vybrala pred pár dňami na prechádzku v spoločnosti svojej dcérky Ley, ktorej otcom je herec a režisér Bradley Cooper. Dlhonohá brunetka mala síce na tvári ochranné rúško, ale reportéri dobre vedeli, že to je ona – dostali tip. A napomôcť mohol aj fakt, že 33-ročná kráska predviedla síce tvár zahalenú, no jej povestný dekolt odhalila v tope s výstrihom.

Shaykovej fyzické prednosti jej v minulosti prihrali niekoľko titulov najsexi ženy modelingu a tiež pracovné príležitosti súvisiace s predvádzaním luxusnej bielizne či plaviek. V čase, keď ešte len čakala svoju jedinú dcérku, sa dokonca objavila na móle počas prehliadky známej značky Victoria's Secret.

Potom sa však už modelka sústredila viac na materstvo a starostlivosť o dcéru aj partnera. Rozchod, ktorý prišiel, bol pre mnohých prekvapivý. Irinu však len nedávno zachytili objektívy v spoločnosti nového muža.

Opäť v newyorských uliciach a konkrétne išlo o galeristu a obchodníka s umením Vita Schnabela, ktorý bol v minulosti napríklad partnerom Heidi Klumovej. Či to bude ďalší známy partner pre túto krásku, ukáže čas. Irina Shayk svoje súkromie komentuje minimálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #New York #prechádzka #výstrih #ochranné rúško

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...