Ups! Aký podivný výstrih a v ňom? Nafúknuté prsia Klumovej

46-ročná Heidi Klum dokáže občas voľbou svojich šiat poriadne prekvapiť.

01.05.2020 13:00
debata

Občas v pozitívnom, občas aj v negatívnom zmysle. Jej voľba, ktorou sa pýšila pred pár dňami počas finále šou „Making The Cut“, sa opäť postarala rozruch. Minimálne na sociálnych sieťach.

Na finále spomínanej šou, ktorá sa objavila na Amazone, zvolila 4-násobná mama výrazné lesklé šaty, ktorých predný diel mal zrejme pôsobiť zmyselne a sexi. Ale či svoj účel splnil, to je už iná vec… 46-ročná Nemka v ňom predviedla takmer odhalené poprsie, ktoré navyše získalo vidieteľne na objeme. Niektoré zábery na šaty však pôsobili skôr absurdne, než zvodne. Okrem dekoltu modelka v šatách ukázala aj sexi nohy, keďže išlo o dĺžku mini. Ukázať všetky svoje prednosti „tu a teraz“ sa nie vždy skončí úspechom.

Heidi Klum počas šou Making The Cut. Foto: Profimedia
heidi Klum Heidi Klum počas šou Making The Cut.

Voľba šiat sa s pochopením u jej fanúšikov nestretla a na sociálnych sieťach jej to dali pocítiť. Komentáre v štýle: „Je to lacné“, „Nevkusné“ či „Ako môže niekto takto oblečený hodnotiť módu“ sa množili. Samozrejme, medzi jej siedmimi miliónmi fanúšikov sa našli aj takí obdivovatelia, ktorí jej voľbu ocenili.

Klum, ktorá sa v šoubiznise pohybuje 30 rokov, si nikdy z nenávistných komentárov ťažkú hlavu nerobila. Svojou pozíciou si je istá a jej sebavedomím len tak niečo nezatrasie. Čo si o voľbe jej šiat myslíte vy? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...