Sergio Ramos má doma ale kosť! Po troch deťoch je hviezdou plavkovej kampane

Krásna štyridsiatnička Pilar Rubio plavky nemusí vyzliecť celý rok! Vyzerá v nich úžasne.

04.05.2020 14:10
debata

42-ročná herečka a moderátorka Pilar Rubio pred časom spojila sily so značkou Selmark a spoločne vytvorili novú kolekciu plaviek. Výrazná čiernovláska sa spolupodieľala na navrhnutí ôsmich modelov, ktoré sa aktuálne dostávajú k svojim zákazníčkam.

Pilar Rubio v kampani značky Selmark. Foto: Profimedia
Pilar Rubio Pilar Rubio v kampani značky Selmark.

Modelkou novej kolekcie je sama Pilar Rubio, manželka futbalistu Realu Madrid, Sergia Ramosa (34). Spomínaná značka ponúkla aj video kampaň, v ktorej sa krásna Pilar predvádza práve v modeloch, o ktoré sa sama postarala. Kampaň ju zachytáva na brehu mora a Ramosova manželka strieda jeden sexi model za druhý. Celé plavky či bikiny – na tele vyšportovanej štyridsiatničky vyzerajú na jednotku. Ich cena sa začína na sume 48 eur.

Pilar Rubio sa len minulý rok v lete postavila pred oltár a po siedmich spoločných rokoch a troch deťoch sa stala manželkou Sergia Ramosa. Sledovaný svadobný obrad sa konal v španielskej Seville a na následnej párty sa zúčastnilo vyše 400 pozvaných hos­tí.

Pilar Rubio v januári v španielskej televízii prezradila, že s manželom očakávajú štvrtého potomka. Aj na svojom Instagrame sa krásna moderátorka už niekoľkokrát pochválila zábermi jej rastúceho bruška.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sergio Ramos #Pilar Rubio

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....