Ako bohyňa ženských tvarov... Rihanna v bielizni vyráža dych na Instagrame

Speváčka Rihanna sa už nejaký ten mesiac profiluje ako úspešná dizajnérka a jej celebritná pozícia jej umožňuje zadovážiť reklamný priestor svojim produktom aj na vlastných profiloch.

07.05.2020 00:00
debata (4)
zväčšiť Speváčka Rihanna v jednej zo súprav novej... Foto: Savage x Fenty via Bestimage / Bestimage / Profimedia
Speváčka Rihanna v jednej zo súprav novej kolekcie dámskej bielizne Savage X Fenty. Speváčka Rihanna v jednej zo súprav novej kolekcie dámskej bielizne Savage X Fenty.

Práve tam sa pred pár dňami objavili zábery z novej „kampane“ na kúsky z kolekcie dámskej spodnej bielizne Rihanninej značky Savage X Fenty. Na jednotlivých kúskoch pomáhal aj dizajnér Adam Selman.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Barbadosu na trojici fotografií pózovala sama v súprave čiernej podprsenky a nohavičiek, ku ktorým je pridaná aj transparentná sexy sukienka.

Zábery, ktoré pravdepodobne vznikli priamo u speváčky doma v jednej z jej luxusných víl, sú skutočne provokatívne. Na jednom pózuje obrátená chrbtom a so zadočkom zvodne vystrčeným do objektívu, na ďalšom zase leží a zmyselne sa pozerá smerom nadol.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Da girls like it Savage! So I had to bring @AdamSelman back for another collab! Available May 1st only on savageX.com #UXTRA

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Na Instagrame, kde Rihanna fotografie zavesila, sa okamžite začali množiť nadšené reakcie. Speváčke sa s jej vlastnou módnou líniou darí, podľa odborníkov aj preto, lebo neobchádza potreby bežných žien a zároveň im ukazuje, ako veľmi sexy a zvodne môžu vyzerať.

Popri kolekcii spodnej bielizne a športového oblečenia sa Rihanna už niekoľko rokov venuje aj tvorbe dekoratívnej kozmetiky. Veľké úspechy žnú jej rúže na pery, mejkapy na všetky odtiene pleti či niektoré extravagantné produkty ako sú očné tiene, linky, alebo dekoratívne flitre.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Rihanna #Instagram #spodná bielizeň #sexy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...