To je sexy kráska! Dcéra Penna a Wrightovej na pláži vystavila ukážkové telo

Najprv s rodinou piknikovala, potom si užili aj pláž. Modelka Dylan Penn, dcéra herečky Robin Wrightovej a herca Seana Penna, bola magnetom pre paparazzov.

12.05.2020 00:00
debata
Modelka a herečka Dylan Penn na pláži počas Dňa... Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka a herečka Dylan Penn na pláži počas Dňa matiek predviedla ukážkové krivky. Modelka a herečka Dylan Penn na pláži počas Dňa matiek predviedla ukážkové krivky.

Pôvabná blondínka, ktorú počas víkendu zachytili objektívy v spoločnosti slávneho otca cestou na plážový piknik, sa o deň neskôr, na Deň matiek dokonca vyzliekla do bikín. A to sa reportéri dostali do takej vzdialenosti, aby si 29-ročnú Dylan zvečnili.

Pohľad je to nadmieru príjemný. Dylan Penn v dvojdielnych zelených bikinách predviedla ukážkovú súmernú figúru a príťažlivý, pomerne bohato obdarený obsah dekoltu. Iba ležérne rozpustené plavé kadere, pleť celkom bez mejkapu, no naozaj sexy – tak pôsobila niekdajšia hviezda reklám odevnej značky Gap, ktorá si už stihla aj zahrať v menších projektoch.

Penn netrávila nedeľu na pláži sama. Spoločnosť jej robil totiž aj priateľ a dokonca aj slávna mama, ktorú zase svet pozná najmä zo seriálu Domček z karát. Robin Wright je spoločne s druhým manželom Clementom Giraudetom veľkou nadšenkyňou športu a posledné týždne ich paparazzovia pravidelne fotografujú pri bicyklovaní, venčení psov či džogingu.

Tentoraz sa na pláži realizoval najmä Giraudet, ktorý je tiež nadšeným surferom. To má spoločné aj s nevlastnou dcérou, ktorá je mimochodom od neho mladšia len o šesť rokov – má 35.

Herečka Robin Wright a jej manžel Clement... Foto: GUED / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Robin Wright a jej manžel Clement Giraudet v uliciach Santa Moniky. Herečka Robin Wright a jej manžel Clement Giraudet v uliciach Santa Moniky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Dylan Penn #Robin Wright #Deň matiek #sexy

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....