Britney Spears s pár retiazkami na nahom tele! Toto spáchali fanúšikovia

Speváčka Britney Spears nahrala svoj album Glory už v roku 2016, no o takmer štyri roky neskôr sa udiala naozaj nečakaná vec.

12.05.2020 10:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You asked for a new Glory cover and since it went to number one we had to make it happen !!!! Couldn’t have done it without you all ✨!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Fanúšikovia americkej popovej princeznej žiadali o nový obal albumu. Petícia, ktorá sa tak trošku z humoru začala šíriť internetovými kanálmi, však napokon vyvrcholila celkom novým obalom. Ten namiesto zahmleného detailu na tvár plavovlasej hviezdy tentoraz zachytáva omnoho lascívnejšiu a vyzývavejšiu Britney.

Speváčka leží takmer nahá uprostred púšte a telo jej zahaľuje len pár retiazok zo zlata. Hrubá veľká reťaz leží na zemi vedľa nej. Nový obal albumu zdieľala na svojom Instagrame aj samotná speváčka so slovami, že „jednoducho sme to museli spraviť“.

Zaujímavosťou je, že nový vizuál sa objavil na streamovacích platformách a nahradil pôvodný obal nahrávky Glory.

Britney Spears údajne pracuje aj na nových skladbách, ale posledné týždne trávila skôr časom s rodinou a po odlúčení od priateľa Sama Asghariho pre nútenú karanténu aj s ním. Na Instagrame zverejnila len pred pár dňami tiež video, ako spoločne cvičia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #album #Britney Spears

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...