Rúško na tvári, od krku nadol len podprsenka!... Kráska Beer vie, ako zaujať!

Bez ochranného rúška sa dnes v Los Angeles hádam ani nechodí na ulicu. Ale niektoré hviezdy skrátka vedia aj s ním, ako pripútať pozornosť.

13.05.2020 00:00
debata (1)
Speváčka Madison Beer po nákupe v Cafe Havana v... Foto: Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Speváčka Madison Beer po nákupe v Cafe Havana v Malibu mieri do svojho automobilu. Speváčka Madison Beer po nákupe v Cafe Havana v Malibu mieri do svojho automobilu.

Celebritka Madison Beer, speváčka a niekdajší objekt túžby Justina Biebera, sa v pondelok objavila v uliciach LA, keď sa vybrala do obľúbeného Cafe Havana v Malibu. Po nákupe ju zachytili objektívy paparazzov cestou do jej luxusného Ferrari.

Hoci peknú tváričku 21-ročnej Američanky zahaľovalo štýlové čierne rúško, od krku smerom nadol zaujala voľbou topu. Obliekla si totiž len výraznú žltú podprsenku k šírokým „boyfriend“ džínsom a ulicami mesta tak na pár minút kráčala akoby to bola pláž.

Beer už v minulosti zaujala svojimi módnymi voľbami a nepochybne ju baví provokovať, respektíve sa odhaľovať. Aktívna je však aj profesionálne, tento rok stihla vydať singel Selfish, ku ktorému vyšiel videoklip vo februári tohto roka.

Beerovú okrem Biebera spájali aj s Brooklynom Beckhamom, s ktorým mali randiť len pár týždňov. Dvojica však svoj vzťah nikdy oficiálne nepotvrdila.

Speváčka Madison Beer v priehľadnej kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Dídžejka a modelka Madison Beer prišla v priehľadnej kreácii. Speváčka Madison Beer v priehľadnej kreácii Ralph & Russo Couture.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #podprsenka #Madison Beer

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...