Partnerská idylka? Ona ledva zahalená, zaľúbenec si ju fotí v lascívnych pózach

Predstava partnerskej idylky je zjavne pre každý pár trošku iná. A nehovoriac o tom, ak sa odohráva v časoch pandémie koronavírusu.

14.05.2020 00:00
debata
zväčšiť Hudobný producent Nicky Jam fotografuje svoju... Foto: Fotonews / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Hudobný producent Nicky Jam fotografuje svoju snúbenicu Cydney Moreau na pláži v Miami. Hudobný producent Nicky Jam fotografuje svoju snúbenicu Cydney Moreau na pláži v Miami.

Hudobník a producent Nicky Jam sa so svojou príťažlivou priateľkou Cydney Moreau vybrali na opustenú časť pláže v Miami, aby tam nafotili sexy zábery plavovlasej modelky. Akurát ich pri tom pristihli paparazzovia.

Dvojica tvorí pár od minulého roka, vo februári hudobný producent a spevák pokľakol pred pôvabnou blondínkou a požiadal ju o ruku. Dvojicu na pár týždňov rozdelila práve epidémia koronavírusu a partneri si posielali zamilované odkazy prostredníctvom sociálnych sietí. Teraz, keď už sú konečne spolu, majú čas aj na také aktivity, ako je fotenie na pláži.

Moreau, ktorú sleduje na Instagrame viac ako milión užívateľov, sa objavila na pláži len v dvojdielnych čiernych bikinách. Jej partner ju fotografoval akoby bol ostrieľaný profesionál. A výsledok? Ten sa, samozrejme, objavil aj na blondínkinom Instagrame.

Rodáčka z Miami totiž nechce zaháľať ani v čase pandémie. A keďže v Los Angeles opäť otvorili pláže, urobiť reklamu na niekoľko značiek, ktoré si spoluprácu zaplatia, jednoducho treba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy birthday @nickyjampr I love you so much

Príspevok, ktorý zdieľa Cydney Moreau (@cydrrose),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Instagram #modelka #fotenie #Cydney Moreau

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...