Heidi sa nevie od manžela odtrhnúť... Bozky pred kamerou, ona zasa hore bez!

Sú manželmi už viac ako rok, ale zdá sa, že láska Heidi Klumovej a jej zákonitého partnera Toma Kaulitza nepoľavuje. A ani Klumovej vášeň pre nahotu!

18.05.2020 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

IT’S THE WEEKEND ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Počas uplynulého víkendu sa na Instagrame známej nemeckej rodáčky, ktorá sa z modelingovej hviezdy stala hviezdou vlastnej šou a televíznou celebritou, objavili nové zábery. Srší z nich romantika, láska, ale aj vášeň a erotika.

Blondínka, ktorá je mamou štyroch detí, sa nechala zachytiť objektívom, ako bozkáva svojho mladšieho manžela. Aby toho nebolo málo, popri zdieľaní tohto intímneho momentu nemala na sebe od pása nahor vôbec nič.

„Toto je víkend,“ napísala Klum spoločne s motívom srdiečka k sérii záberov (preklikajte si ich šípkou vpravo v obrázku), ktoré zverejnila v rámci jedného postu. Je zjavné, že niektoré momentky vznikli ako selfie, ďalšie však musela zhotoviť tretia osoba, alebo ich urobila Heidi so samospúšťou.

Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na zábere z... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na zábere z januára 2020. Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na zábere z januára 2020.

Štyridsaťšesťročná Klum sa už viackrát prezentovala ako nadšenkyňa nahoty a v minulosti ju reportéri viackrát zachytili na pláži hore bez. Od rozvodu s manželom Sealom sa po jej boku vystriedalo niekoľko partnerov, ktorí boli vo všeobecnosti mladší než ona.

Až Kaulitz, člen úspešnej formácie Tokyo Hotel a zároveň Klumovej krajan, sa však ukázal ako tá správna voľba. Teda aspoň na ďalšie manželstvo. Snáď im to vydrží…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Heidi Klum #Tom Kaulitz #zamilované hviezdy

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...