Snáď zábery v bikinách zaberú! Žeby si Sharon Stone aj takto hľadala chlapa?

V marci oslávila Sharon Stone 62. narodeniny. A ako vidieť, pre slávnu predstaviteľku Catherine Tramellovej z trileru Základný inšpinkt je vek skutočne len číslo.

25.05.2020 10:10
debata

Svoje zábery v bikinách zverejnila na svojom Instagrame, kde ju sleduje vyše 2 milióny ľudí a od fanúšikov sa dočkala pochvalných komentárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Mémorial Day weekend. Thank you for Your Service. Stay Safe Sharon & Bandit #Family #nofilter #StaySafe #BanditStone ( @pricearana)

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

Hollywoodska hviezda zverejnila dva zábery, na jednom z nich sedí v bikinách na lehátku, vedľa nej oddychuje jej štvornohý miláčik. Druhý záber už ponúka pohľad na celé telo slávnej blondínky, len tvár si ukrýva pod maskou komiksového hrdinu. V bazéne jej robia spoločnosť kamarátky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

keepin my head together

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

Ako sa zdá, herečka je stále single a to aj napriek tomu, že lásku si hľadá online. V januári sa na sociálnej sieti pochválila veselou príhodou – po rozchode s jej partnerom, o dvadsať rokov mladším talianskym podnikateľom Angelom Goffom, si vytvorila profil na zoznamke Bumble. Niekoľkým používateľom aplikácie sa však nepozdávalo, že by na zoznamke bola skutočná Sharon Stone a tak ju prevádzkovateľovi nahlásili. Následne bol jej účet zablokovaný. Po zverejnení celého incidentu jej však bolo umožnené na zoznamku sa vrátiť a jej prevádzkovateľ sa herečke ospravedlnil.

Od rozchodu so spomínaným Talianom sa však po boku Stoneovej žiaden nový muž neobjavil, ani na paparazzi snímkach, takže „lovenie“ na zoznamke je tak zatiaľ pre slávnu hviezdu asi bezúspešné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #bikiny

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...