A konečne môže ísť rodiť! (Opäť) nahá Cibulková pózovala pre módny magazín

Je to už pár týždňov, čo sa na sociálnej sieti objavila prvá zo série fotografií bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej vo vysokom štádiu tehotenstva. Pózovala na nej v sieťovaných šatách a vyvolala búrlivé odozvy fanúšikov, ale aj neprajníkov.

26.05.2020 09:07
debata (21)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ITS FINALLY OUT You can get your copy in LINK in my bio-interview is in czech but at least you can see the full photostory Oddnes vo vasich stankoch v cesku-na slovensku od stredy na pultoch-online verzia k dispozicii hned link v bio Dakujem sikovnym chalanom fotografovi @lukaskimlicka a stylistovi @andrejkusalik za tuto nadhernu tehotensku fashion fotostory,ktora ma absolutne vystihuje a patri medzi moje najoblubenejsie fotenia ever,od zaciatku sme mali vsetci rovnaku ideu o trosku inych-nie klasickych skostnatenych tehotenskych fotkach na ake sme v nasich koncinach zvyknuti ( pretoze ak ste cakali srdiecka,kvetinky a motyliky tak smola-ale to ste pri mne hadam ani nemohli ocakavat ) A tak isto sefrefaktorovi casopisu Grade @pavel_mahdal za tuto prilezitost Tak a uz len prijemne citanie Vam prajem a uz konecne mozem ist rodit @grade_magazine #daretobedifferent

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Už vtedy Cibulková prezradila, že išlo o fotenie pre známy magazín Grade, ktorý vychádza v Česku aj na Slovensku a s ktorým nespolupracovala prvýkrát. Do predaja v týchto dňoch prichádza printové vydanie, v ktorom čitatelia aj fanúšikovia športovkyne nájdu aj ďalšie zábery od fotografa Lukáša Kimličku.

Na jednom z nich pózuje v Evinom rúchu a jej tehotenské obliny prekrýva len biely dámsky kabát, na ďalšom zase skrýva svoje zaoblenú nízku postavu pod tmavým kabátom a prsia jej zahaľuje pruh opaska.

„Ďakujem za túto nádhernú tehotenskú fashion fotostory, ktorá ma absolútne vystihuje a patrí medzi moje najobľúbenejšie fotenia ever. Od začiatku sme mali všetci rovnakú ideu o trošku iných – nie klasických skostnatených tehotenských fotkách, na aké sme v našich končinách zvyknutí. Pretože, ak ste čakali srdiečka, kvetinky a motýliky, tak smola,“ napísala na svojom Instagrame Cibulková. „Tak pekné čítanie vám prajem a už konečne môžem ísť rodiť,“ doplnila ešte 31-ročná rodáčka z Bratislavy.

Minulý týždeň v spoločnosti úzkeho okruhu svojich priateľov oslávila plánovaný príchod svojho bábätka na svet v rámci takzvanej baby-shower. Už o pár týždňov by mala privesť na svet syna Jakuba.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #tehotenstvo #Dominika Cibulková #pózovanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...