Zladení doružova, on hore bez, ona bez (podprsenky!)... Bieberovci vyšli do ulíc

Týždne v karanténe a izolácii im už asi poriadne liezli na nervy. Manželia Bieberovci sa v pondelok objavila v uliciach Malibu.

27.05.2020 00:00
debata (1)
Manželia Hailey Bieber a Justin Bieber si... Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Manželia Hailey Bieber a Justin Bieber si vyrazili do ulíc Malibu. Manželia Hailey Bieber a Justin Bieber si vyrazili do ulíc neďaleko vily v Malibu.

Paparazzovia zachytili ostrosledovanú manželskú dvojicu počas krátkej vychádzky v spoločnosti ochrankára. Kanadský rodák Justin Bieber a jeho americká manželka však určite neunikli ani pozornosti ľudí žijúcich v okolí.

Obaja vyrazili do ulíc zladení do ružovej farby. Kým modelka si obliekla ružové šortky a kratší top na ramienkach, jej potetovaný manžel si vystačil s ostroružovými basketbalovými šortkami a fotografom ukázal svoje potetované telo.

Prehliadnuť sa však nedalo ani to, že topmodelka Hailey, ktorá pochádza z hereckej rodiny Baldwinovcov, sa zaobišla bez spodnej bielizne. A jej tenučký ružový top to odhalil takmer okamžite.

Partneri strávili v meste bezmála hodinu. Okrem „osamelej“ hry s basketbalovou loptou, ktorú absolvoval kanadský spevák iba sám, sa neskôr zastavili v jednej z okolitých kaviarní s manželkou na kávu. Údajne si ju však len vyzdvihli a znovu potom zamierili domov. Dvadsaťtriročná modelka si pred časom ešte pochvaľovala karanténu a možnosť venovať sa sama sebe, ale aj svojmu partnerovi.

Práve pre obmedzenia sa však ani jeden z manželov nevenuje momentálne svojej práci skutočnej práci. Našli si však zábavku, keď na sociálnej sieti Facebook začali zverejňovať videá v rámci série The Biebers on Watch. V nich rozoberajú manželský život, vzťahy, problémy so vzhľadom či tlakom okolia, ale napríklad aj prvý bozk či spoločný sexuálny život.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #paparazzi #Hailey Bieber

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...