Napumpovaný dekolt Chrissy Teigenovej bude minulosťou! Silikóny musia preč

Modelka a manželka speváka Johna Legenda, Chrissy Teigen (34), urobila zásadné rozhodnutie.

27.05.2020 13:00
Chrissy Teigen Foto:
Chrissy Teigen na premiére novinky Between Two Ferns: The Movie.
debata

Chce sa zbaviť svojich prsných implantátov, nechá si ich odstrániť. Svoj plán prezradila na Instagrame, kde dvojnásobná mama uviedla, že implantáty jej roky robili dobrú službu, ale teraz ich už má dosť. Túži si zapnúť zips na šatách svojej veľkosti či pohodlne ležať na bruchu.

O operácii už hovorila aj v marci pre magazín Glamour. Implantáty nosila dlhých desať rokov. Odkedy má deti, premýšľa o rizikách spojených s implantátmi. „Toto nie je spôsob, ako by som chcela zomrieť – pri operácii poprsia,“ uviedla. Chce sa ich zbaviť, pretože ich treba vymieňať každých desať rokov.

Tiež dodala: „Nebojte sa o mňa! Po zákroku budem mať aj naďalej prsia, len v nich bude tuk. A to je normálne.“ Ako prezradila pred operáciou musela podstúpiť aj test na covid-19.

Teigen a jej manžel John Legend (41) majú dve deti, Lunu Simone (4) a Milesa Theodora (2). Patria medzi vyhľadávané a populárne páriky amerického šoubiznisu. V decembri 2011 Legend požiadal Chrissy Teigenovú o ruku a o necelé dva roky sa konala aj ich svadba. Ako spevák nedávno prezradil, krásnu Chrissy si „vyhliadol“ na prehliadke Ed Hardy, ktorá sa konala v júli 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #implantáty

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...