Verešová na bicykli? Nemá zelený dres, ale to pozadie... zatieni aj Sagana

Modelku a bývalú Miss Slovensko Andreu Verešovú pozná svet najmä z prehliadkových mól či spoločenských akcií. Vždy patrične "nahodenú", prípadne odhalenú. Ale vedeli, že je aj veľkou športovou nadšenkyňou?

29.05.2020 09:01
debata (14)

Pred pár dňami zverejnila žilinská rodáčka na svojom Instagrame záber z cyklotúry, ktorú absolvovala so svojím manželom. „Očista a čistá hlava,“ napísala k fotografii 39-ročná modelka. „Život je ako bicykel. Mali by sme udržiavať rovnováhu, nie padnúť na zem,“ pridala ešte jedno „životné múdro“ k tomu.

Viac ako slová však v prípade dvojnásobnej mamy asi vždy zaujme skôr vizuál. A v tomto prípade rozhodne modelka nesklamala. Andrea Verešová sa nebojí investovať do profesionálneho cyklistického oblečenia. Ani v ňom však neprichádza o svoje ženské pôvaby. Fotografia je toho jasným dôkazom. Príťažlivo tvarované pozadie by jej mohli závidieť aj vrcholoví cyklisti. Prípadne ho obdivovať.

Už koncom budúceho mesiaca čaká krásku oslavu životného jubilea – 28. júna oslávi Andrea Verešová štyridsiatku. Niet asi divu, že sa snaží udržiavať vo forme. Napríklad aj bicyklovaním. A my môžeme len skonštatovať, že úsilie sa vypláca…

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #bicykel #Instagram #Andrea Verešová #pozadie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...