Paltrowovej manžel zhodil tričko na ulici! 49 rokov, ale formu má ukážkovú

Jeho manželka Gwyneth Paltrow má fyzickú formu na jednotku. Určite preto nemôže zaostávať ani on. Brad Falchuk sa predviedol pred pár dňami.

31.05.2020 00:00
debata (3)
Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom rannom behu zhodil tričko. Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom rannom behu zhodil tričko.

Manžel slávnej hollywoodskej herečky a podnikateľky sa vybral zabehať si do uličiek v okolí luxusnej vily, kde s manželkou žijú. Hoci začínal v šortkách a tričku, v závere svojho behu už tričko zhodil a zostal priamo na ulici hore bez.

To bola, samozrejme, chvíľa pre paparazzov, ktorí nelenili a zachytili 49-ročného filmového a televízneho producenta a scenáristu s odhalenými svalmi. Platí, že aj Falchuk sa udržiava vo forme a pravidelne sa venuje športovým aktivitám.

Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére filmu The Politician naozaj zamilovane. Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére The Politician naozaj zamilovane.

Spoločne s manželkou Gwyneth Paltrowovou sa radia medzi hollywoodske páry, ktoré žijú nadmieru zdravo a trávia naozaj veľa času aktivitami, ktoré sú prospešné pre telo aj pre psychiku.

Dvojica sa spoznala v roku 2010, keď sa blondínka objavila ako hosťujúca herečka v seriáli Glee. Na tom spolupracoval Falchuk s jeho režisérom a scenáristom Ryanom Murphym. Dvojica sa vraj nezačala stretávať okamžite, ich románik odštartoval až o štyri roky neskôr a o ďalšie štyri si povedali áno.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #paparazzi #forma #Brad Falchuk

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...