Nahá a krásna Jennifer Aniston je na predaj! Vyzliekla sa ako 26-ročná

Jedna z najslávnejších fotografií niekdajšej hviezdy Priateľov je na predaj.

02.06.2020 11:33
debata (5)

Jennifer Aniston podporí boj s covidom-19 charitatívnou dražbou. A nebude sa dražiť len tak hoci-čo. 51-ročná hviezda sa spojila s fotografom Markom Seligerom, aby sa vydražila umelecká fotografia z roku 1995. Ide o jednu z najsexi fotiek niekdajšej seriálovej Rachel, ktorá vznikla v roku 1995, čiže v čase začínajúcej popularity seriálu Priatelia. Ten sa vysielal v rokoch 1994 až 2004.

Čiernobiely portrét Anisonovej patrí k najznámejším záberom herečky – zobrazuje ju síce nahú, ale elegantne a šarmantne, bez akéhokoľvek náznaku vulgarity. Na svojom Instagrame, kde ju sleduje vyše 33 miliónov fanúšikov napísala, že jej drahý priateľ, Mark Seliger, sa rozhodol pre charitu vydražiť 25 z jeho slávnych fotografií a jednou z nich je aj jej záber. Dodáva, že 100-percent výťažku pôjde na účet organizácie, ktorá financuje testovanie na ochorenie covid-19 a boj s touto chorobou.

Ikonický záber Jennifer Anistonovej od Marka... Foto: Mark Seliger/Instagram
Jennifer Aniston Ikonický záber Jennifer Anistonovej od Marka Seligera putuje do dražby.

V čase vzniku záberu mala Aniston 26 rokov a rok bola súčasťou seriálu, ktorý sa stal jedným z najpopulárnejších v histórií. Okolo návratu Priateľov je už pár mesiacov opäť horúco, šestica hlavných predstaviteľov – Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lida Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc a Matthew Perry by sa mali vrátiť na obrazovky na jeseň v špeciálnom projekte televízie HBO Max.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A big thanks to our friends, collaborators, charities, and partners who have joined in support of our #RADArt4Aid Charity Auction. This is all possible because of you!⁠⠀ ⁠⠀ All 25 of the portraits in this collage will be auctioned by @Christiesinc with 100% of the proceeds of sale benefitting charities chosen by our featured subjects. ⁠⠀ ⁠⠀ Thank you @jenniferaniston, #mikhailbaryshnikov, #johnnycash, @kurtcobain, @lauradern, @leonardodicaprio, @drdre, @billieeilish, @tomhanks, #johnleehooker, @lennykravitz, @jlo, @officialjld, @jerrygarcia, @courtneylove, #Lin-ManuelMiranda, @willienelsonofficial, #BradPitt, @barackobama, @officialkeef, @nicolekidman, @jerryseinfeld, @snoopdogg, @springsteen, @amyschumer, @u2, @oprah, and @reesewitherspoon⁠⠀ ⁠⠀ And to all the charities involved including @americasfoodfund, @americanredcross, @bcefa, #CommunityFoodBankofNewJersey, @directrelief, #GetUsPPE, @goodplusfdn, #HiddenHeroes, #LetLoveRuleFoundation, @mealsonwheelsamerica, @middlewayhouse, @nafclinics, @newyorkcares, @princestrust, @supportandfeed, and @wckitchen⁠⠀ ⁠⠀ Special thanks to our partners @radvocacy, @christiesinc, @vanityfair, @beekmansocial, @lundnyc, and #sunshinesachs⁠⠀ ⁠⠀

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Seliger (@markseliger),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Jennifer Aniston

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...