To je sexy mamina! Hunziker na pláži predviedla ukážkový výstrih

Taliansko bolo ešte pred pár týždňami ochromené pandémiou koronavírusu. V krajine platili prísne pravidlá, ale tým je (aspoň nateraz) koniec. Využila to aj slávna moderátorka Michelle Hunziker.

08.06.2020 14:00
debata
Moderátorka a televízna osobnosť Michelle... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Moderátorka a televízna osobnosť Michelle Hunziker na pláži vo Varigotti. Moderátorka a televízna osobnosť Michelle Hunziker na pláži vo Varigotti.

Zvodná blondínka, ktorú kedysi preslávila modelingová kariéra a tiež vzťah so spevákom Erosom Ramazzottim, sa objavila na pláži vo Varigotti. Nebola však sama, spoločnosť jej robili obe dcérky Celeste a Sole, ktoré má z manželstva s Tomasom Trussardim.

Štyridsaťtriročná rodáčka zo Švajčiarska je starostlivou mamou, ale v Taliansku, kde už roky žije, je uctievaná aj ako sexbomba a zvodná femma fatale. Na pláži dokázala blondínka predviesť obe tieto podoby.

Hoci sa starostlivo venovala dcéram, šantila s nimi v piesku aj vo vlnách, zároveň vyzerala veľmi príťažlivo – odetá do čiernej plavkovej podprsenky s výstužou a športových šortiek. Napriek tomu, že táto dáma je už trojnásobnou mamou (okrem dcér Sole a Celeste má tiež dospelú Auroru, ktorej otcom je spomenutý Ramazzotti), jej formu jej môžu závidieť aj mnohé mladšie ročníky.

A ak by ste o tom náhodou pochybovali, stačí si pozrieť naše zábery. Alebo aj tie, ktoré občas Hunziker zdieľa na Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Michelle Hunziker #krásky v bikinách

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...