Graham predviedla v 50-ke telo v bikinách... na pláži sa s ňou chceli fotiť

Hollywoodska forma? Možno z nej niektoré hviezdy počas koronakrízy trošku "vyšli", ale to rozhodne nebude prípad herečky Heather Grahamovej.

11.06.2020 00:00
debata
Herečka Heather Graham na zábere z pláže v Malibu. Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Heather Graham na zábere z pláže v Malibu. Herečka Heather Graham na zábere z pláže v Malibu.

Americká rodáčka, ktorú si svet pamätá napríklad z filmu Boogie Nights, sa objavila začiatkom týždňa na pláži v Malibu a okamžite upútala pozornosť paparazzov. Nielen svojou známou tvárou, ale aj ukážkovou postavou.

Blondínka dokonca zaujala skupinku ďalších návštevníkov na piesočnatej pláži a tí sa (aj napriek obmedzeniam) k nej pripojili a požiadali ju o spoločnú fotografiu. Hoci Graham bola odetá len do dvojdielnych bikín, bez ostychu sa k dvojici mužov pridala a urobili si s nimi niekoľko fotografií.

Pri herečke zaujme nepochybne fakt, že začiatkom tohto roka oslávila okrúhle jubileum – áno, má už 50 rokov. Nie je síce jedinou známou celebritou, ktorá si aj s pribúdajúcim vekom udržiava ukážkové krivky, rozhodne sa však radí do užšej skupiny. A vyzerá naozaj výborne.

Na internete, kde sa fotografie objavili, sa tiež začali množiť príspevky o tom, že jej telo akoby sa vôbec nezmenilo od nakrúcania spomenutého filmu Hriešne noci (Boogie nights). Ten pritom vznikol v roku 1997 v réžii Paula Thomasa Andersona. Okrem Grahamovej vtedy priniesol slávu aj uznanie kritikov aj pre predstaviteľa titulnej úlohy – herca Marka Wahlberga, ktorý sa následne presadil viac v akčnom žánri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Heather Graham

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...