Pamätáte si fešného vojaka z Transformers? Na pláži ukázal, ako ho roky zmenili

Jeden čas patril medzi najsexi hviezdy Hollywoodu. Jeho urastená postava a tvár manekýna mu prihrali úlohy v niekoľkých akčných snímkach, azda najznámejšou je film Transformers.

16.06.2020 00:00
debata
Herec Josh Duhamel na zábere z pláže v Malibu. Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Josh Duhamel na zábere z pláže v Malibu. Herec Josh Duhamel na zábere z pláže v Malibu.

Herec Josh Duhamel sa od jeho nakrútenia predsa len trošku zmenil. A konieckoncov, je to aj pochopiteľné, pribudlo mu pár rokov. Dnes 47-ročného herca zachytili cez víkend objektívy na pláži v Malibu.

Filmový hrdina, ktorý sa naposledy objavil aj v romantickej komédii S láskou, Simon, prišiel na pláž sám a užil si chvíľku v príjemne teplom oceáne, ale aj na piesočnatej pláži. V momente, keď si uvedomil, že ho sledujú objektívy paparazzov, sa však zjavne rozhodol svoju „samotársku“ chvíľku ukončiť.

Duhamel bol v minulosti ženatý so speváčkou Fergie, s ktorou majú aj spoločného potomka. Od ich rozchodu však herca nevídať často v ženskej spoločnosti a zdá sa, že si stále ešte užíva obdobie života single muža pred päťdesiatkou.

Hoci ho vo februári tohto roka zachytili novinári aj v spoločnosti neznámej dámy, dvojica šla spolu na obed v jednom z podnikov v Los Angeles – neskôr vysvitlo, že ide len o dobrú kamarátku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #Josh Duhamel

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...