Anjelik z mól sa predvádzal na pláži! Pár centimetrov pribudlo, verejnosť plesá!

Aj britská modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley patrí k ľuďom, ktorí si konečne užívajú uvoľnenie prísnych opatrení v rámci koronavírusovej pandémie. Počas víkendu si s rodinkou konečne vyrazila na pláž.

16.06.2020 00:00
debata
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley sa... Foto: MACE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Rosie Huntington-Whiteley Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley sa objavila na pláži v spoločnosti celej rodiny. Paparazzovia sa však zamerali najmä na ňu.

Tridsaťtriročná rodáčka z Plymouthu sa objavila v Malibu v spoločnosti partnera Jasona Stathama a ich spoločného synčeka Jacka. Bol to najmä slávny otec, hrdina mnohých akčákov, ktorý sa venoval synčekovi. Dvojica stavala hrad z piesku alebo sa zabávala pri jazde na malej motorke. Spokojná mama ich sledovala oddychujúc len pár metrov od nich.

Paparazzovia sa, samozrejme, zamerali práve na blondínku, ktorá patrila kedysi medzi hviezdy mól a bola tiež žiadaným „anjelikom“ Victoria's Secret. Rosie Huntington-Whiteley si obliekla na pláž dvojdielne čierne bikiny a predviedla ženskú a zvodnú figúru.

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley predvádzala svoje krivky. Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley na minuloročnej premiére filmu Hobbs & Shaw.

Fanúšikovia, ktorí roky túto dlhonohú krásku sledujú, však nezabudli poznamenať na sociálnych sieťach, že postava modelky sa predsa len trošku zmenila. Stále je veľmi príťažlivá a sexy, no v porovnaní s aktívnymi rokmi v brandži jej pár centimetrov v obvode pribudlo. Väčšina to však s nadšením ocenila. „Vyzerá ako skutočná žena. Toto sú naozaj nádherné krivky,“ komentovali na Instagrame niektorí užívatelia.

Spokojný je zjavne aj 52-ročný Jason Statham, ktorého mohli diváci naposledy vidieť vo filme Hobbs & Shaw. Najbližšie by sa mal Statham objaviť v akčnom filme Cash Track, ktorý režíruje jeho krajan Guy Ritchie. Práve jemu vďačí britský herec za objavenie, keď debutoval v jeho filme Zbaľ prachy a vypadni a následne bodoval aj v snímke Pod(f)uck.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...