Osí driek, plné boky aj dekolt - túto sexy krásku na pláži neprehliadnu!

Ak niekto kráča po pláži tak akoby išlo o pózovanie do magazínu, je jasné, že ho málokto prehliadne. A zväčša je to vyslovene pozvánka pre paparazzov.

17.06.2020 00:00
debata
Hviezda televíznej šou WAGS Nicole Williams... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Hviezda televíznej šou WAGS Nicole Williams pózovala na pláži. Hviezda televíznej šou WAGS Nicole Williams pózovala na pláži.

Aj kráska menom Nicole Williams, hviezda reality-šou WAGS, patrí do zoznamu žien, ktoré rady občas svoju popularitu trošičku podporia po spoločnej dohode s médiami. Zábery z pláže v Malibu, kde sa Williams objavila v úsporných bikinách, k tomu nepochybne patria.

Brunetka predviedla v bikinách s podprsenkou bez ramienok a v nohavičkách s vysokým pásom skutočne príťažlivú figúru. Pár záberov sa objavilo na webových portáloch, ďalšie na jej vlastnom Instagrame.

Modelka je manželkou bývalého amerického hráča futbalu Larryho Englisha, s ktorým sú svoji už tri roky. Práve vďaka slávnemu manželovi, ale aj vlastnej osobnej príťažlivosti oslovili pred časom Williamsovú producenti šou o partnerkách známych športovcov.

Program WAGS sa teší veľkej popularite a brunetka Williams patrí medzi jeho najobľúbenejšie protagonistky. Pre veľký úspech sa reality-šou dočkala aj verzie WAGS Atlanta či WAGS Miami, teda relácií z miest, kde sa sústreďujú veľké športové kluby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #magazín #Nicole Williams

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...