Konečne vo vlnách: Brazílska kráska natiahla plavky, je to dvojnásobná mama!

Niektorým hviezdam jednoducho chýbala. Pláž, možnosť namočiť sa vo vlnách oceána a užiť si slnečné lúče. To, čo nebolo možné počas koronakrízy, si však už teraz doprajú známe tváre naplno.

18.06.2020 00:00
debata
Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Malibu. Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Malibu. Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Malibu.

Zaradila sa k nim aj brazílska rodáčka Alessandra Ambrosio, ktorá na pláži vlastne vyrástla. S týmto prostredím má prirodzené spojenie a byť pod holým nebom na brehu mora vraj doslova miluje. Aj počas uplynulého víkendu sa zaradila do skupiny „odvážnych“ Američanov, ktorí sa po uvoľnení opatrení v súvislosti s koronakrízou vrátili na znovuotvorené plá­že.

Dvojnásobná mamička a niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret sa predviedla tentoraz prekvapivo v jednodielnych plavkách. Aj takýto model však 38-ročnej Ambrosio nesmierne svedčal a vyzerala v ňom príťažlivo.

Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair Oscar Party. Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair Oscar Party.

Modelka, ktorá sa pred časom po niekoľkých rokoch rozišla s partnerom Jamiem Mazurom a začala randiť s Nicolom Oddim, je posledné dni vidieť v uliciach Los Angeles naozaj často. Hoci sa snažila dodržiavať karanténne opatrenia, teraz si vraj užíva možnosť znovu sa prechádzať ulicami, ísť na nákup potravín či vyraziť na pilates.

Len nedávno ju paparazzovia zachytili aj v spoločnosti dcéry Anje, z ktorej je už mladá tínedžerka. Podobnosť so slávnou mamou nezaprie, ba čo viac, tiež z nej rastie vysoká štíhla mladá dáma. Ktohovie, možno ďalšia posila pre modeling už o pár rokov…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #plavky #Alessandra Ambrosio #sexy #paparazovia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...