Česká sexbomba vystavila dekolt v Londýne! Jej súkromie je opäť téma bulváru

Ester Dee, alebo po domácky Ester Dohnalová. Česká rodáčka, ktorá sa presadila za "menšou" mlákou, teda vo Veľkej Británii, medzi tamojšími celebritkami, nedávno opäť zaujala. Samozrejme, krivkami.

20.06.2020 12:50
debata (2)
Televízna aj internetová celebrita, bývalá... Foto: CONNECTED PHOTOGRAPHY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ester Dee, alias Ester Dohnalová Televízna aj internetová celebrita, bývalá playmate a modelka Ester Dee, alias Ester Dohnalová predviedla svoje krivky v Londýne.

Rodáčka z Moravskej Třebovej pózovala fotografom na balkóne londýnskeho domu len v sporých trblietavých bikinách so vzorom. Určite nikomu neunikli pôvaby fyzickej výbavy tejto dámy, ktorá sa v minulosti tiež objavila v slávnom magazíne Playboy.

Kariéra a popularita mamy jednej dcérky sa však neráta len na odhaľovanie pred objektívom. Pred bezmála štyrmi rokmi zaujala Dohnalová ako jedna z účinkujúcich v reality-šou Skutočné paničky z Cheshire. A nebol to len opulentný a gýčový životný štýl, na ktorom podobné šou zvyčajne stavajú.

V tom čase totiž vyplynulo, že Dohnalová v programe vystupovala po boku celkom iného muža než vlastného manžela. Obaja jej vtedajší partneri sa však mohli pýšiť tučnejším kontom a finančnými úspechmi. V roku 2020 je Ester Dee stále v pozícii celebritky, na ktorú sa so záujmom uprie pozornosť britského (a tamojšieho lokálneho) bulváru. V prospech svedčí aj fakt, že aj reality šou Skutočné paničky z Cheshire dostala nové epizódy.

Dohnalová síce počas posledného roka prechádzala náročnejším obdobím rozvodu, ale zdá sa, že bez mužskej priazne a podpory dlho nezostala. Už pred pár mesiacmi totiž na svojom Instagrame (a aj v televíznej šou) predstavila nového partnera. Jeho meno je Glynn, ale bližšiu totožnosť zatiaľ svet nepozná. A dvojica je vraj nesmierne zamilovaná. Snáď nie len pre kamery a objektívy, hoci niet pochýb, že v živote tejto českej rodáčky hrajú nepochybne veľmi dôležitú úlohu…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Waiting for the borders to open like .... #travelblues .... thank you @annsummers for my beautiful set #annsummers #travel

Príspevok, ktorý zdieľa Ester Dee,CZPlayboyPlaymate (@esterdee),

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #reality-šou #pózovanie #playmate #Ester Dee

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...