Bieberova Hailey sa nemusí ani vyzliekať, aby vyzerala ako nahá... a dokonalá!

V modelingovej brandži si z nej robili kedysi posmešky, ale modelka Hailey Bieber Baldwin sa rozhodne nemusí obávať, že by neobstála v konkurencii kolegýň s ukážkovými proporciami.

23.06.2020 00:00
debata
Modelka Hailey Bieber Baldwin predviedla... Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Hailey Bieber Baldwin predviedla ukážkovú figúru v športových kúskoch. Modelka Hailey Bieber Baldwin predviedla ukážkovú figúru v športových kúskoch.

Počas víkendu paparazzovia zachytili manželku kanadského speváka Justina Biebera v jeho spoločnosti na ceste na tréning. Hailey mala na sebe oblečené len obtiahnuté legínsy a krátku športovú podprsenku v rovnakej farbe. A práve vďaka tomuto športovému outfitu odhalila možno viac akoby to urobili retušované zábery v módnom magazíne.

Dvadsaťtrirročná rodáčka z arizonského Tucsonu predviedla pod tenučkou elastickou látkou skutočne ukážkové krivky. Pozornosť si vyslúžil najmä jej dokonale tvarovaný a pevný zadoček, ktorý odhalila pri chôdzi aj nastupovaní do auta.

Modelka Hailey Bieber. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Hailey Bieber. Modelka Hailey Bieber.

Blondínka, ktorá už stihla pracovať pre značky ako Ralph Lauren, Moschino či Tommy Hilfiger, sa údajne snaží starať o svoju kondíciu a formu pravidelne. Výnimky nerobila ani počas karantény.

Situácia v súvislosti s koronavírusom v USA stále nie je ustálená, čomu nasvedčoval aj fakt, že rovnako ako Hailey aj jej manžel Justin stále chodia na verejnosti s ochrannými rúškami na tvári. Ani napriek tomu sa však nevzdávajú návštevy posilňovne či spoločného tréningu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #krivky #Hailey Baldwin #sexy

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...