Súboj dokonalých tiel na Sardínii! Bella Hadid ledva zahalená a Hailey? Aha...

Nudí ich to vari už doma? Zdá sa, že áno - alebo im chýba slnečné stredomorské pobrežie. Topmodelky Bella Hadid a Hailey Bieber vyrazili na Sardíniu.

25.06.2020 00:00
debata
Bella Hadid na jachte neďaleko Sardínie sa... Foto: Ciaopix/face to face / Face to Face / Profimedia
535027687 Bella Hadid na jachte neďaleko Sardínie sa objavila v spoločnosti kamarátky Hailey Bieberovej (v pozadí) a jej manžela Justina Biebera.

Dvojica krások je momentálne takmer bez práce, keďže pre reštrikcie spojené s pandémiou koronavírusu sa zrušili módne prehliadky, ale aj množstvo fotení. To im však zjavne vrásky na čele nerobí. Prenajali si súkromné lietadlo a zaleteli si do Európy.

Paparazzovia z pobrežia dokázali zachytiť dvojicu krások na prenajatej jachte, ktorá kotvila neďaleko pobrežia Sardínie. Dlhoročné kamarátky sa na nej objavili aj so skupinou priateľov, ale boli to najmä ony dve, kto pútal pozornosť najviac.

Obe dámy disponujú ukážkovými krivkami, ktoré nemilujú len ich partneri, ale aj tisícky fanúšikov po celom svete. Predvádzali ich naozaj hrdo a ukážkovo.

Modelka Hailey Bieber Baldwin na jachte na... Foto: Ciaopix/face to face / Face to Face / Profimedia
Modeka Hailey Bieber Baldwin na jachte na Sardínii. Modelka Hailey Bieber Baldwin na jachte na Sardínii.

Najmä Bella Hadid vyzerala, že si vystačí len s pár trojuholníkmi látky, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. A odhaľovali štíhle, no dokonale tvarované telo. V porovnaní s ňou je manželka kanadského speváka Justina Biebera o pár centimetrov plnšia, ani v jej prípade sa však nedá hovoriť inak ako o štíhlej a formovanej postave. Dievčatá si spoločne užívali dovolenkovú atmosféru a slnko a neprekážal im ani fakt, že na nich cielia objektívy z pobrežia.

Ktorej z nich to podľa vás v „dovolenkovej“ letnej sezóne 2020 pristane viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Sardínia #Bella Hadid #Hailey Bieber

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....