Dara Rolins v plavkách zas a znova... 47-ročná diva sa vyzlieka na počkanie!

Už s patričným humorom okomentovala dané okolnosti aj ona sama. Speváčka Dara Rolins totiž v uplynulých týždňoch ozdobila hneď dva magazíny titulnou fotografiou v plavkách.

25.06.2020 11:00
debata (22)

Hoci v decembri oslávia rodáčka z Bratislavy už 48. narodeniny, stále patrí medzi hviezdy „česko-slovenského“ šoubiznisu s jednou z najpríťažli­vejších postáv vôbec. Aj preto asi niet divu, že speváčku oslovujú zástupcovia slovenských a českých magazínov s plánom fotiť ju práve v plážovej garderóbe.

Dara Rolins zatiaľ nepovedala nie. Teda minimálne v prípade dvojice titulov, slovenského magazínu pre ženy a českej verzie časopisu o zdravom životnom štýle. „Dara v plavkách zas a znova,“ komentovala práve titulku časopisu Diéta.

O fotografie sa postaral slovenský fotograf Lukáš Kimlička, ktorý s Rolinsovou pravidelne spolupracuje. Speváčka pritom odtajnila už dávnejšie, že zábery vznikali ešte v januári, keď väčšina ľudí skôr stojí na zasneženom svahu.

„Som tam vysekaná ako do súťaže. Ale zodpovedne vám môžem povedať, že takto vyzerá moje telo len na Bali,“ komentovala svoju každoročnú dovolenku v exotike, kam cestuje pravidelne s príchodom nového roka. Okrem módnych magazínov boli fotky použité aj pre kozmetickú značku Avon, s ktorou speváčka ako ambasádorka spolupracuje už dlhší čas.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Neviem ako vy, ale u nás doma sa radujeme z každého dňa, ktorý je bližšie letu:)☀️Dnes dorazila letná zásielka opalovákov od @avonczsk ku ktorej sme nafotili tieto slnečné fotky, pri mojej januárovej návšteve BALI. Myslím, že zvlášť v mojom prípade nejde byť viac autentický, keď skloňujeme dovolenku, slnko, pláž:) Život nám to toto leto zrežíroval trochu inak, ale slnko svieti aj tu, u nás:) a preto je dobré byť pripravený už teraz a nepodceniť jeho lúče- paprsky- ani pri tých domácich aktivitách. A ak ste vyložene netrpezliví, v novej rade SUN nájdete aj autobronzing krémy☝. Ďalej krémy PRED☀️s faktorom 15, 30, plus 50- aj pre detičky A samozrejme, nieje dobré podceniť ani krém PO☀️,ktorým celú tú celodennú snahu poistíte:)☝VŠETKY tieto a aj mnoho ďaľších produktov môžete objednať ONLINEna avon.cz Doručia vám ich až k dverám:)✨. Tak nech sa nám to leto vyDARÍ a má v zásobe veľa dobrej, slnečnej energie☀️ @lukaskimlicka feat. #dara for @avonczsk

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #plavky #titulka #Dara Rolins

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...