Len zopár šnúrok na tele posiatom kvapkami vody! Sylvie Meis už dovolenkuje

Európa ožíva a s ňou aj celebritami vyhľadávané letoviská! Sledované krásky sa zlietajú do francúzskeho Saint Tropez, kde už čakajú paparazzi na svoje "úlovky".

26.06.2020 00:00
debata (2)

A tých začína byť pomaly viac než dosť. Aktuálne sa francúzskemu slnku oddáva aj rodená Holanďanka, moderátorka a modelka Sylvie Meis.

Sylvie Meis už dovolenkuje v Saint Tropez. Foto: Profimedia
Sylvie Meis Sylvie Meis už dovolenkuje v Saint Tropez.

42-ročná sledovaná celebrita si obliekla oranžové bikiny a šup do vody. Keď vychádzala z mora, kvapky vody jej ešte stekali po sexi tele, ktoré zakrývalo len zopár šnúrok a kúsok látky. Spokojná sa usmievala na všetky strany a zamierila k svojmu snúbencovi, Niclasovi Castellovi (41). S ním si na pláži následne vymenila niekoľko horúcich bozkov.

So snúbencom, umelcom Niclasom Castellom (41), si chceli svoje „áno“ vymeniť už pred časom v talianskej Florencii. Pandémia však ich plány odložila, rovnako, ako svadobné plány mnohých iných zaľúbencov. Na ich láske sa však nič nemení a ako vidieť, ani na vášni medzi nimi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Late lunch at Club 55 #sainttropez

Príspevok, ktorý zdieľa Sylvie Meis (@sylviemeis),

V apríli pre nemecký magazín Bunte Sylvie Meis na tému svadby povedala: "Odložená neznamená zrušená,“ povedala pre nemecký magazín Bunte s nádejou. „Samozrejme, že je to smutné, že pre súčasnú situáciu musíme svadbu odložiť.“

Pre Holanďaku by to bola v poradí druhá svadba. V roku 2005 povedala „áno“ slávnemu holandskému futbalistovi Rafaelovi Van Der Vaartovi. Z ich manželstva pochádza syn Damian (13). Sledované manželstvo sa rozpadlo aj pre neveru sexi blondínky, ku ktorej sa neskôr verejne priznala. Pár sa rozviedol v roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Saint Tropez #Sylvie Meis

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...