Exkluzívne foto nových milencov: Ona ako Venuša, idol dievčat chudý ako lata!

Novým a poriadne prekvapivým párikom v Hollywoode má byť dvojica v zložení Eiza Gonzalez a Timothee Chalamet. Dvojicu hercov usvedčili zábery, ktoré sú momentálne dostupné už aj pre slovenského čitateľa.

26.06.2020 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Eiza Gonzalez a herec Timothée Chalamet... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Eiza Gonzalez a herec Timothée Chalamet sa spoločne objavili na romantickej dovolenke v Mexiku. Herečka Eiza Gonzalez a herec Timothée Chalamet sa spoločne objavili na romantickej dovolenke v Mexiku.

Portál TMZ.com ešte pred pár dňami priniesol exkluzívne snímky z dovolenky v mexickom letovisku Cabo, kde sa mal mladý talentovaný herec zabávať v spoločnosti mexickej krásky Gonzalezovej. Fotografie, ktoré vlastnil práve najznámejší americký šoubiznisový portál, sú momentálne už v širšej distribúcii.

Aj podľa nich je jasné, že 24-ročný herec, v minulosti nominovaný na Oscara, si spoločnosť o šesť rokov staršej mexickej rodáčky nadovšetko užíval.

Zaujímavosťou je, že vo filmoch sa herečka Gonzalez objavuje zvyčajne po boku urastených akčných hrdinov – naposledy napríklad po boku Vina Diesela v snímke Bloodshot. Aj z toho možno niektorí jej fanúšikovia usudzovali, že má slabosť pre statných a svalnatých partnerov.

Herečka Eiza Gonzalez na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Eiza Gonzalez Herečka Eiza Gonzalez na archívnom zábere.

Opak je však zjavne pravdou. Teda, ak sa na to pozrieme z pohľadu romániku s americko-francúzskym hercom a idolom tínedžerskej populácie Chalametom. Ten totiž pri výške 178 centimetrov neváži určite viac ako 65 kíl. Patrí do kategórie štíhlych, ba priam až vychudnutých mladíkov.

To však rozhodne nie je chyba krásy, ak má muž šarm a talent. Konieckoncov, aj paparazzovia si všimli, že na niektorých záberoch vyzerá mexická kráska Eiza skutočne nadšene.

Chalamet v minulosti tvoril pár s herečkou a modelkou Lily-Rose Deppovou. Ich romanca sa však skončila pomerne prekvapivo a náhle.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #paparazzi #Timothee Chalamet #Eiza Gonzalez

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...