Porotkyňa zo Superstar Pagáčová v bikinách: Sexi krivky aj romantika pri mori!

Koncom minulého mesiaca sa v spoločnosti porotcovských kolegov objavila na superfinále speváckej súťaže Superstar, ktorým vyvrcholil niekoľko mesiacov trvajúci televízny maratón.

25.06.2020 16:00
debata (7)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mám takovej dojem, že dneska bude dobrej den v červenci už budu taky pracovat, slibuju! @maximusresortofficial @infinit_wellness

Príspevok, ktorý zdieľa Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova),

Po práci je však čas na koláče, čo v preklade môže pre každého znamenať čosi iné. Pre sympatickú plavovlásku z Prahy to je napríklad dovolenkovanie na všemožné spôsoby.

Herečka známa zo seriálu Ulice sa v polovici júna vybrala do slnečného Chorvátska. Spoločnosť jej robil manžel a ich dvaja štvornohí miláčikovia. Blondínka sa, samozrejme, o príjemné momenty po mesiacoch karantény a obmedzení podelila so svojimi fanúšikmi.

Na jej Instagrame tak pribudli zábery z pláže, romantická fotografia pri západe slnka či milý záber v spoločnosti dvoch psov, ktorí prvýkrát v živote videli more. A manželia, ktorí v júni oslávili aj výročie svadby, stihli aj zastávku pri rakúskom jazere Mondsee.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dobrodošli

Príspevok, ktorý zdieľa Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova),

O tom, že sa Pagáčová cíti dobre práve v dovolenkovom móde (a plážovej garderóbe) nepochybne svedčia aj najnovšie momentky. V stredu totiž herečka zverejnila na Instagrame ďalšiu fotografiu z výletu, ktorý si užila v plavkách a vo wellness rezorte. Tentoraz už na rodnej českej hrude. S humorom poznamenala, že „sľubujem, že v júli už budem aj pracovať“. Tak uvidíme, budeme jej Instagram sledovať…

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Chorvátsko #Instagram #Patricie Pagáčová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...