Dve muchy jednou ranou! Bella Hadid vystavuje sexy telo aj pred objektívom...

Hovorí sa tomu spojiť príjemné s užitočným! Topmodelka Bella Hadid skrátka vie, ako si veci zmenežovať.

27.06.2020 00:00
debata
Topmodelka Bella Hadid na pláži na Korzike... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Topmodelka Bella Hadid na pláži na Korzike absolvovala profesionálne fotenie. Topmodelka Bella Hadid na pláži na Korzike absolvovala profesionálne fotenie.

Len pred pár dňami sa objavila v médiách zábery z prenajatej jachty neďaleko pobrežia Sardínie, kam z USA priletela modelka Hailey Bieber a jej kamarátka, spomenutá Bella Hadid. Dvojica dievčat okamžite zaujala pozornosť miestnych reportérov, ktorí vystriehli dievčatá na lodi a zvečnili v bikinách.

Dnes je už známe, že dôvodom odletu z rodnej krajiny, ktorá zatiaľ nevpúšťa na svoje územie obyvateľov európskych krajín, bola pre Hadidovú aj pracovná povinnosť. O deň neskôr sa totiž celá posádka posunula loďou ku Korzike a práve tam 23-ročná brunetka absolvovala jedno z prvých „post-korona“ fotení.

Bella Hadid na jachte neďaleko Sardínie sa... Foto: Ciaopix/face to face / Face to Face / Profimedia
535027687 Bella Hadid na jachte neďaleko Sardínie sa objavila v spoločnosti kamarátky Hailey Bieberovej (v pozadí) a jej manžela Justina Biebera.

Ani v tomto prípade nechýbali nablízku reportéri, ktorí mladšiu sestru slávneho modelkovského dua zvečnili. Bella oblečená v dvojdielnych čiernych bikinách predvádzala ukážkové krivky a vyzerala naozaj zvodne.

Hoci dlhodobo patrila na vrchol modelingovej brandže staršia sestra Gigi Hadid, vyzerá to akoby žezlo po nej mohla prebrať práve krásna Bella. Gigi si medzitým môže oddýchnuť a sústrediť sa na príchod svojho prvého potomka. So spevákom Zaynom Malikom sa stanú rodičmi. Správy o tehotenstve odhalili médiá koncom apríla tohto roka. Gigi však bola už tehotná vraj v čase týždňov módy v Miláne a Paríži, ktoré sa konali pár dní pred uzavretím väčšiny svetových krajín do koronavírusovej karantény.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #fotenie #sexy #Korzika #Bella Hadid

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...