Ako si zariadiš, tak máš... odkazuje Belohorcová z pláže! A vystavuje krivky

Niektoré domáce celebrity sa po uvoľnení pandemických opatrení už rozhodli pre tohtoročnú dovolenku pri mori, pár z nich ju má už za sebou. Zuzana Belohorcová je v porovnaní so všetkými však v obrovskej výhode.

29.06.2020 00:00
debata (11)

Slovenská rodáčka už niekoľko rokov žije v slnečnom Miami spoločne s manželom Vlastom Hájkom a dvoma deťmi. Hoci sa pravidelne vracia na Slovensku, tentoraz aj pre obmedzenia strávila posledné mesiace výlučne v USA. Hoci ani situácia za veľkou mlákou nebola dlho priaznivá a niektoré pláže boli úplne zavreté, to sa zmenilo. Štyridsaťštyriročná blondínka to, samozrejme, využila a už si párkrát dopriala slnko a more.

Naposledy to okomentovala s humorom aj na svojom Instagrame. „Čoho mám v mojom šatníku požehnane, sú rozhodne plavky. Žiť v teplom klimate po celý rok, to je ako byť na predĺženej celoročnej dovolenke,“ napísala k záberu v oranžových plavkách.

„Ale verte mi, nie je to len o vyvaľovaní na pláži či pri bazéne. Pretože to, čo máme, máme poriadne odmakané. Ale to nikomu, kto žije vonku, nemusím vysvetľovať. Vždy platí staré dobré pravidlo – ako si zariadiš, tak máš,“ dodala ešte rodáčka zo Žiliny, ktorá kedysi s úspechom budovala kariéru televíznej moderátorky na Slovensku aj v Česku.

Po odchode do USA sa síce sprvu sústredila viac na rodinu, ale posledné roky sa tiež venuje vlastným aktivitám. Jej manžel Vlasta Hájek podniká v oblasti s realitami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@prettylittlething #belohorkalifestyle #prettylittlething #newcollection #siswimsuit #miamistyle #beachlife #miamibeach @continuumsobe

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #životný štýl #pláž #Instagram #plavky #Zuzana Belohorcová

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...