Nicole Scherzinger si oslavu zaslúži! Aj každá časť jej neskutočného tela

Speváčka a porotkyňa niekoľkých šou, Nicole Scherzinger, oslavuje 42 rokov.

29.06.2020 00:00
Britain Fashion Speváčka Nicole Scherzinger v... Foto: ,
Speváčka Nicole Scherzinger v kreácii od Juliena Macdonalda.
debata

Uplynulý rok sa u slávnej hviezdy niesol aj v znamení lásky. Začala randiť s britským športovcom a modelom Thomom Evansom. Dvojicu však nespája len láska či vášeň, ale aj spoločná záľuba. A tú prezentujú aj na sociálnych sieťach – zverejňujú tréningy, vďaka ktorým sa následne môžu pýšiť naozaj dokonalými telami.

Iste, ešte oveľa skôr, než líderka formácie Pussycat Dolls stretla Evansa, sa o svoju postavičku vzorne starala. Oslavy 42. narodenín sa tak výrazná tmavovláska nemusí obávať ani v najmenšom. Počas uplynulých 12-tich mesiacov to na červených kobercoch dokázala mnohokrát. Pozrite si zábery z jej predvádzania sa pred objektívmi fotografov – budú sa vám páčiť.

Speváčka Nicole Scherzinger.
Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...
+6Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...

V januári predviedla svoj nadupaný dekolt a vypracované bruško na párty televízie FOX. Rodáčke z Honolulu robil spoločnosť herec Ken Jeong. Iba 165 centimetrov vysoká brunetka sa nevzdáva ani mimoriadne vysokých podpätkov, takže po boku zabávača Kena Yeonga vyzerala ako dlhonohá modelka.

Speváčka, tanečnica a herečka Nicole... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Nicole Scherzinger a Ken Jeong Speváčka, tanečnica a herečka Nicole Scherzinger predviedla svoju ukážkovú postavu. Po boku Kena Jeonga.

Ako antická bohyňa v šatách Toni Maticevski sa predviedla na párty magazínu InStyle, ktorá sa konala v januári. Tie na jej postavičke sedeli ako uliate – ona zvodne poodhalila jedno rameno a jemne pootvorila pery. Sexi, čo poviete?

Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski. Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski.

Aby nebolo pochýb, že má sexi nielen bruško či dekolt, hviezda počas MTV Europe Music Awards v novembri predviedla aj dokonalé nohy. Mini šaty v odtieni lesklej červenej sa nedali na červenom koberci prehliadnuť.

Speváčka Nicole Scherzinger. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Nicole Scherzinger. Speváčka Nicole Scherzinger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Nicole Scherzinger

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...