Ako krásna šelma s neodolateľnými nohami! Slávna Brazílčanka na pláži

Tmavovlasá kráska Lais Ribeiro si vychutnáva slnečné lúče v Malibu.

29.06.2020 11:20
debata

Na pláži sa neslní sama, po jej boku je hviezda NBA, Joakim Noah. S ním sa má slávna modelka postaviť pred oltár, keďže už pár mesiacov sú zasnúbení.

Lais Ribeiro, hviezda značky Victoria Secrets... Foto: Profimedia
Lais Ribeiro Lais Ribeiro, hviezda značky Victoria Secrets ,v Malibu.

Rodáčka z Brazílie síce nemala na sebe bikiny, ale celé plavky, aj tie však priťahovali pohľady ostatných dovolenkárov. Plavky so zvieracou potlačou na krásnom tele vysokej modelky stáli za pohľad. Či skôr telo, na ktorom sa vynímali.

Kto ju zbadal na pláži, tomu muselo byť jasné, prečo po krásnej tmavovláske siahla značka Victoria's Secret – Lais Ribeiro totiž patrí k jej anjelikom, je žiarivou hviezdou nielen kampaní, ale aj každoročnej módnej šou. Medzi modelkami vyniká aj vďaka svojej výške, kráska meria 184 centimetrov.

Ribeiro je už aj mamou, vychováva 12-ročného syna Alexandra, ktorý je autista. O tom, aké náročné bolo obdobie karantény, kedy ho musela sama vyučovať, povedala pre magazín People: „Robili sme spolu úlohy každý deň a bolo to naozaj náročné. Moja mama, babička aj dve tety sú učiteľkami a vedela som, že ich povolanie je náročné, ale teraz som to okúsila na vlastnej koži. Môj syn má špeciálne potreby a preto sa učí trochu iným spôsobom ako ostatné deti.“

Lais Ribeiro a Joakim Noah začali spolu randiť v roku 2018, rok nato sa zasnúbili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Malibu #Lais Ribeiro

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....