Ronaldova Georgina na jachte! Štedrý výstrih, zvyšné krivky rafinovane zahalené

Futbalu sa veľa za posledné mesiace nenahral, ale už oddychuje! A spolu s futbalistom Cristianom Ronaldom, samozrejme, aj jeho príťažlivá partnerka Georgina Rodriguez.

30.06.2020 00:00
debata (1)
Modelka Georgina Rodriguez na plaube jachty v... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
536750186 Modelka Georgina Rodriguez na plaube jachty v Portofine si užívala slnko a more so svojím partnerom - futbalistom Cristianom Ronaldom.

Dvojicu zachytili objektívy počas uplynulého víkendu na luxusnej jachte neďaleko Portofina. Paparazzom sa naskytol v prípade slávneho futbalistu pohľad, na ktorý je svet už zvyknutý. Vyšportované telo, na bruchu hotové „tehličky“ a spokojný úsmev na perách, vychutnávajúc si slnečné počasie a more.

Na palube jachty sa po boku Ronalda objavilo niekoľko kamarátov a členov najbližšej rodiny. A nemohla chýbať ani jeho partnerka Georgina Rodriguez. V jej prípade prekvapilo, že sa na palube lode premávala v elastickej čiernej sukni, ktorá zvýrazňovala jej pozadie, oblečenej na atypických plavkách s jedným rukávom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Grande es aquel que para brillar no necesita apagar la luz de otros ...❤️ #love #goodvibes

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

O tom, že si Rodriguez tiež s nadšením užije slnečný víkend na jachte, niet pochýb. Pár momentiek z relaxačného víkendu totiž zdieľala aj na svojom Instagrame. A tam sa fanúšikovia dočkali aj záberov o niečo odvážnejších a obnaženejších.

S 35-ročným Ronaldom nedávno argentínska kráska oslávila tretie narodeniny ich dvojičiek. Portugalský rodák má však už niekoľko týždňov aj iný dôvod na oslavu – týka sa jeho profesného úspechu a zárobkov.

Stal sa len tretím športovcom v histórii, ktorý v doterajšej kariérnej bilancii prekročil hranicu zárobkov v sume jednej miliardy dolárov. Pripojil sa tak ku golfistovi Tigerovi Woodsovi a boxerovi Floydovi Mayweatherovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lo único que me gusta más que tú, somos nosotros. ⚓ #unanochesincafe #love #goodmorning

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Instagram #jachta #sexy #Georgina Rodriguez

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...