Oslava Scherzingerovej 42. narodenín? Telo bohyne, po boku urastený Adonis

Niet pochýb o tom, že speváčka Nicole Scherzinger patrí medzi najpríťažlivejšie dámy v hudobnej brandži. A dôkazom bola aj oslava jej pondelňajších narodenín - Scherzinger má 42 rokov.

30.06.2020 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A Birthday Prayer Of Gratitude • Thank you God for another year around the sun. For a new day, fresh breath in my lungs and my heart beating stronger than ever, I am so grateful. Thank you for your grace and this unexpected gift of time. Thank you for the joy and overwhelming love I am able to receive today from family, friends and so many around the world. Thank you for being so good to me and for never giving up on me, you’ve shown me the true meaning of love, happiness & peace, and I am eternally grateful. Your little Nicole xo • It’s so important to take time to reflect on how fortunate and blessed we are, now more so than ever. Hold on, don’t lose faith. God is good.

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Havajská rodáčka strávila deň svojho životného jubilea v spoločnosti partnera Thoma Evansa. Ak by niekto očakával zábery plné šťastia a pôvabu dvojice zaľúbených a krásnych ľudí, rozhodne sa dočkal. Scherzinger na svojom Instagrame zverejnila niekoľko momentiek z narodeninového dňa a nadšenie, láska a radosť sa azda ani nedá zachytiť lepšie.

„Ďakujem ti, Bože, za ďalší rok okolo slnka. Za nový deň, svieži dych v mojich pľúcach a za to, že moje srdce bije silnejšie než kedykoľvek predtým. Som skutočne vďačná,“ napísala čerstvá oslávenkyňa na svojom profile na sociálnej sieti. „Ďakujem, že si ku mne taký dobrý a že nikdy nado mnou nelámeš palicu, ukázal si mi skutočný zmysel lásky, šťastia a mieru a za to budem naveky vďačná,“ doplnila ešte Nicole Scherzinger.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Getting our Tik Tok and a workout in Thanks for the recommendation @misschloeflower … it’s perfect! ‍♀️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Podľa nej je dôležité, aby sme nezabúdali na zastaviť sa a zamyslieť sa nad životom. „Nestrácajte vieru. Boh je dobrý,“ vyhlásila speváčka pri záberoch, na ktorých pózuje pri romantickej večeri či v zálive v bielych bikinách.

S bývalým športovcom a modelom Evansom ju spája okrem lásky aj nadšenie pre pohyb a zdravý životný štýl. Aj to je nepochybne dôvod, prečo obaja vyzerajú na väčšine záberov ako z magazínu. Ale viac môžete posúdiť aj v našej galérii.

Speváčka Nicole Scherzinger.
Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...
+6Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #narodeniny #Instagram #Nicole Scherzinger #Thom Evans

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....