Cindy Bruna v Saint Tropez! Telo zahalili len bikiny, kráska si užíva Riviéru

Niektorí z nás sa už v duchu rozlúčili s tohtoročnou dovolenkou pri mori, ale francúzska modelka Cindy Bruna do tejto skupiny rozhodne nepatrí. Skôr naopak, udomácnila sa v Saint Tropez.

03.07.2020 00:00
debata (1)
Topmodelka Cindy Bruna na pláži v Saint-Tropez. Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Topmodelka Cindy Bruna na pláži v Saint-Tropez. Topmodelka Cindy Bruna na pláži v Saint-Tropez.

Už pred pár týždňami zachytili objektívy krásnu rodáčku z mesta Saint-Raphael na Francúzskej riviére, 25-ročná Bruna sa tam objavila znovu aj pred pár dňami. Konkrétne na súkromnej pláži slávneho plážového podniku Club 55.

Bývalá tvár značky Victoria's Secret, ktorá pred časom nafotila aj sériu bilboardov pre bratislavské obchodné centrum, sa objavila na pláži v dvojdielnych bikinách a predviedla svoju ukážkovú figúru. Objektívy ju zachytili pri vstupe do príjemnej vlažnej vody, počas kúpania aj v sprche na záver. A pohľad to bol skutočne pôvabný.

Dlhonohá kráska s konžskou krvou v žilách po otcovi patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti. Podobne ako väčšina jej kolegýň je však momentálne bez profesionálnych aktivít. Módne prehliadky sú stopnuté úplne, fotenia pre magazíny sa tiež riešia len veľmi sporadicky, prípadne za špeciálnych podmienok priamo v domoch či apartmánoch fotografovaných modeliek len s veľmi úzkym tímom spolupracovníkov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Saint Tropez #sexy #Cindy Bruna

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...