Najprv ju bolel dekolt po operácii a teraz... Teigen predviedla spálené prsia

Vynovené prsia pokrstila slnečnými lúčmi. Výsledok ju však musel trošku pobolievať. Modelka a moderátorka Chrissy Teigen sa spálila na slnku.

05.07.2020 06:00
debata (5)
Modelka Chrissy Teigen sa pochválila spáleným... Foto: Instagram/ChrissyTeigen
Modelka Chrissy Teigen sa pochválila spáleným dekoltom. Modelka Chrissy Teigen sa pochválila spáleným dekoltom.

Manželka speváka Johna Legenda, ktorá nedávno absolvovala operáciu na odstránenie implantátov a posledné týždne sa zotavovala po operácii, zverejnila celkom čerstvo záber na svojom Instagrame. Ten ju zachytáva v kúpeľni pred zrkadlom zabalenú len do uteráka okolo pása.

Stále pomerne bujný dekolt si zahaľuje rukami, je však celkom jasne vidieť, že Teigen sa poriadne spálila na silnom júlovom slniečku. „Predtým než sa opýtate, áno, natrela som sa,“ napísala len stručne k obrázku dvojnásobná mama.

Modelka Chrissy Teigen v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika Haute Couture. Modelka Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika Haute Couture.

Tridsaťštyriročná modelka a televízna osobnosť už dávnejšie priznala, že sa rozhodla pre odstránenie implantátov zo zdravotných dôvodov. Prsia si nechala urobiť v začiatkoch kariéry, v jej prípade však nešlo o zväčšovanie, ale skôr spevnenie a vytvarovanie, ktoré by vyzeralo lepšie na záberoch pred objektívmi.

Hviezda z titulnej strany magazínu Sports Illustrated sa však v poslednom období rozhodla sústrediť viac na svoje profesionálne aktivity v televízii a pri písaní kuchárskych kníh, tak si možno povedala, že ukážkové prsia už nepotrebuje. „Aj tak je to len nezmyselný tuk na našom tele,“ reagovala pred časom Teigen.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Instagram #modelka #Chrissy Teigen #spálená koža

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...