Môže to byť väčšia romantika? Sexy Scherzinger sa pri západe slnka túli k Evansovi

Len pred pár dňami oslávila 42. narodeniny a pri tej príležitosti odcestovala Nicole Scherzinger do slnečného Portugalska. Samozrejme, nebola sama.

07.07.2020 00:00
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@te11

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Po boku líderky formácie Pussycat Dolls sa už nejaký čas objavuje britský športovec a celebrita Thom Evans a dvojica vyzerá zamilovane ako na začiatku vzťahu. Aj najčerstvejšie zábery, o ktoré sa obaja podelili na svojich profiloch na Instagrame, tomu nasvedčujú.

Romantika, dotyky, bozky, dobrá nálada. A k tomu všetkému aj dve doslova ukážkové telá ako z reklamy na dovolenku v exotike. O tom, že Scherzinger tvrdo maká na svojej figúre, nemusí nikto pochybovať. Konieckoncov, ona sama často zdieľa aj videá, na ktorých cvičí práve s partnerom Evansom. On ako bývalý hráč ragby a tiež obsadzovaný model zase vie, že musí zostať fit a vo forme, ak si chce aj naďalej „zarábať“ svojím telom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Very grateful to have you in my life @nicolescherzinger Happy Belated Birthday my ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Thom Evans (@te11),

Počas uplynulých dní však pomyslenie na kariéru či zárobky išlo asi úplne bokom. V Portugalsku si zaľúbená dvojica vychutnávala niekoľko dní leňošenia, romantických západov slnka aj lapanie bronzu. Vy si zase na záberoch z Instagramu môžete aspoň sprostredkovane užiť kúsok tejto atmosféry. A lásky.

Držíme palce, aby kráske z Havaja, ktorá v minulosti dlho tvorila pár s Lewisom Hamiltonom a následne s tenistom Grigorom Dmitrovom, vydržala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Portugalsko #Nicole Scherzinger #Thom Evans

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...