Ako na fotení! Krivky brazílskej gazely na Mykonose zachytené z každého uhla

Zdá sa akoby život brazílskej topmodelky Izabel Goulartovej bola jedna nekonečná dovolenka. Akonáhle sa uvoľnili opatrenia v rámci koronavírusovej pandémie, strieda jedno letovisko za druhým.

11.07.2020 12:00
Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala... Foto:
Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala na ostrove Mykonos.
debata (2)

Krásnu rodáčku z mesta Sao Carlos najprv načapali objektívy na Francúzskej riviére, kde sa objavili v spoločnosti kamarátok z brandže. Momentálne sa dlhonohá hviezda Victoria's Secret nachádza na ostrove Mykonos v Grécku. Tam ju už sprevádzal partner – futbalista Kevin Trapp.

Brunetka sa spoločne s ním a skupinou priateľov objavila v priestoroch súkromného luxusného plážového hotela a v idylických farbách bielej a tyrkysovej si užívala slnečné lúče. Chvíľami to vyzeralo akoby vlastne pózovala paparazzom, ktorí ju špehovali z diaľky.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala... Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala na ostrove Mykonos. Brazílska topmodelka Izabel Goulart si užívala na ostrove Mykonos.

Ak by to aj bola pravda, jedno treba tejto 35-ročnej krásavici uznať – vie presne, ako sa predvádzať tak, aby na záberoch vyzerala bezchybne. Ani pri fotení na Mykonose nevznikla ani jedna fotografia, ktorá by Goulartovej „ubližovala“.

Ale ktohovie, možno to tiež bola súčasť „dohody“. Každopádne, pohľad na Brazílčanku určite poteší, tak sa kochajte s nami…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #pózovanie #Izabel Goulart #Mykonos #sexy

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...