Strážila vnady, aby nevypadli! Ešte predtým sa rovno na pláži posilnila vodkou

Radosť na pláži? Nepochybne. Ale možno až príliš nespútaná... Taká bola aj modelka a celebrita Ireland Baldwin, ktorá prilákala paparazzov v Malibu.

13.07.2020 00:00
debata (6)
zväčšiť Modelka Ireland Baldwin si užívala na pláži v... Foto: Wagner AZ / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Ireland Baldwin si užívala na pláži v Malibu. Zjavne potúžená alkoholom. Modelka Ireland Baldwin si užívala na pláži v Malibu. Zjavne potúžená alkoholom.

Najstaršia dcéra herca Aleca Baldwina, ktorej mamou je slávna Kim Basinger, sa objavila na pláži so skupinou kamarátok v skutočne dobrej nálade. Reportérom, ktorí na mieste striehli, sa vyplatilo počkať.

Dostali sa totiž k záberom rozšantenej Ireland, ktorá skáče a tancuje s kamoškami priamo na pláži, ale aj k fotografiám, kde sa mladá celebrita vrhá do vĺn a so smiechom si pridržiava horný diel bikín, aby niečo neodhalila.

Dôvod dobrej nálady bol však do pár minút jasný – Ireland Baldwin, ktorú sprevádzali dve kamarátky, sa totiž spolu s nimi potúžila priamo na pláži alkoholickým nápojom. A nie hocijakým, hrdo zdvihla nad hlavu fľašu vodky a vystavila ju pred paparazzmi.

Ako sa zvykne v tomto prípade hovoriť, dala si pohárik a slnko ju pozvalo na druhý. Nuž, popíjanie silného alkoholu na malibskom slnku môže mať naozaj všelijaké následky. V prípade Baldwinovej to dopadlo len žatvou pre paparazzov – s až príliš uvoľnenými zábermi. Ale ktohovie, čo by na jej počínanie povedal otec Alec, ktorý v minulosti riešil tiež problémy s alkoholom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

pregnancy announcement swipe to see my little cutie.

Príspevok, ktorý zdieľa i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin),

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #bikiny #Malibu #Ireland Baldwin

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...