Slávna Chorvátka ani v 60-ke neodkladá bikiny! Krivky jej závidia aj mladšie

Už pred pár rokmi pútala pozornosť predovšetkým vo chvíľach, keď sa objavila na pláži. V prípade Rity Rusicovej to platí aj po oslavách okrúhleho jubilea!

14.07.2020 00:00
debata (5)
Speváčka, herečka a producentka Rita Rusic na... Foto: Photopress / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Speváčka, herečka a producentka Rita Rusic na pláži vo Forte dei Marmi. Speváčka, herečka a producentka Rita Rusic na pláži vo Forte dei Marmi.

Rodáčka z chorvátskeho Poreču oslávila v máji tohto roka okrúhlu šesťdesiatku. Keď sa však objavila počas uplynulého víkendu na pláži v talianskom letovisku Forte dei Marmi, málokto by jej tento vek tipoval.

Rusic si obliekla dvojdielne čierne bikiny. Vrchný diel držali len tenučké špagetové ramienka a dáma, ktorá by už pokojne mohla užívať dôchodkové výhody aj rentu, predviedla objektívom aj pevné bruško, či ramená. Vo veku 60 rokov vyzerať tak, ako táto dvojnásobná mama, herečka, speváčka a producentka – to by si určite želala aj nejedna zástupkyňa mladšieho ročníka.

Rusic patrila aj v minulosti k dámam, ku ktorým bola príroda milosrdná a zjavne to celé podporila aj cvičenie a zdravý životný štýl. Jej „tajomstvom“ však bude určite aj dobrá genetika a tiež šikovní odborníci na správnom mieste…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #bikiny #šesťdesiatka #Rita Rusic

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...