Úsmev, sexy krivky a obdiv celej pláže! Ambrosio si vyrazila k vode

Budúci rok oslávi okrúhlu štyridsiatku, ale na figúre rodenej Brazílčanky a známej modelky to rozhodne nevidieť. Ani po dvoch deťoch.

15.07.2020 00:00
debata (1)
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na... Foto: Lastarpix/BIAG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži v Los Angeles. Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži v Los Angeles.

Alessandra Ambrosio, ktorá v minulosti pracovala ako „anjelik“ pre značku Victoria's Secret a vďaka kontraktu s touto firmou platila medzi najlepšie platené modelky planéty, sa objavila pred pár dňami na pláži v Los Angeles. Pohľad na ňu bol naozaj príjemný.

Dvojdielne bikiny v tehlovo-červenej farbe nechali vyniknúť Ambrosiovej postavu. Podprsenka s jemnou výstužou podvihla poprsie, kráska predvádzala štíhle a pevné bruško, ale tiež spokojné úsmevy na tvári.

Iba nedávno svet obleteli zábery, na ktorých vidieť Ambrosiovú počas ranného džogingu. Nebola však sama, ale s pôvabnou tínedžerkou, ktorou nie je nik iný ako jej dcéra Anja. Hoci má dievča ešte len 12 rokov, výšku a modelkovské miery zjavne zdedila po slávnej mame. Bok po boku pôsobili tak trochu ako sestry – Anja vyzerajúc staršie než je jej skutočný vek, jej mam zase naopak.

Ambrosio má dcéru spoločne so synom Noahom zo vzťahu s Jamiem Mazurom. Ten sa po dlhých rokoch rozpadol a dnes je kráska partnerkou Nicolu Oddiho. Hlasy z ich okolia naznačujú, že Oddi má rád partnerkine deti, ale veľmi rád by mal aj vlastné dieťa. Či mu teda kráska vyhovie a pokúsi sa o tretie tehotenstvo, ukáže už najbližší čas.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #pláž #bikiny #Alessandra Ambrosio

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...