Tatko Matt Damon pred 50-kou? Pozrite sa, ako poriadne napumpoval svaly!

V októbri ho čaká oslava päťdesiatky. Herec Matt Damon sa však na väčšinu bežných päťdesiatnikov ani náhodou neponáša. Aj na pláži naň smerovali oči paparazzov aj manželkiných kamarátok.

17.07.2020 10:00
debata
zväčšiť Herec Matt Damon strávil deň na pláži s... Foto: Ability Films / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Matt Damon strávil deň na pláži s manželkou Lucianou Barroso, ich deťmi a aj rodinnými kamarátkami. Herec Matt Damon strávil deň na pláži s manželkou Lucianou Barroso, ich deťmi a aj rodinnými kamarátkami.

Americký herec, ktorého svet pozná napríklad z hitov Marťan či Dobrý Will Hunting, sa objavil na pláži v Malibu v spoločnosti časti svojej rodiny, ale tiež skupiny rodinných priateľov. Jeho manželka Luciana Barroso sa dobre zabávala so svojimi kamarátkami, podľa paparazzovských záberov však dobrá nálada neopúšťala ani hollywoodskeho her­ca.

Nielen úsmev, ale aj napumpované svaly a urastené vyšportované telo však zachytili fotografie paparazzov, ktorí sa nachádzali neďaleko. Na viacerých záberoch je jasné, že po Damonovi poškuľuje nielen jeho pôvabná manželka, ktorá mu už porodila tri dcéry, ale aj jej rovesníčky. Hollywoodsky herec má však povesť šarmantného a vtipného muža – niet sa teda čo diviť. A keď si k tomu pridáte aj jeho fyzický vzhľad, rozhodne platí to, čo sa zvykne hovorievať skôr pri ženách – že nenecháva ľudí okolo seba chladnými.

Matt Damon sa pritom v minulosti už viackrát prezentoval ako skvelý akčný herec, viackrát potvrdil svoje fyzické prednosti a pre úlohy bol ochotný podstupovať náročný tréning. Nevedno, či ho nejaká čaká aj v blízkej budúcnosti, keďže väčšina veľkých projektov bola zastavená alebo posunutá pre pandémiu koronavírusu. Isté však je, že herec sa nevzdáva tréningu ani počas chvíľ voľna.

Naposledy mohli diváci vidieť Matta Damona vo filme Ford verzus Ferrari, ktorý sa na Slovensku uvádzal pod názvom Le Mans' 66. V pláne je premiéra krimi-drámy Stillwater a tiež historického príbehu z réžie Ridleyho Scotta pod názvom Posledný duel.

Zaujímavosťou je, že práve pri tomto filme sa Damon opäť spojil s kamarátom Benom Affleckom a dvojica sa na snímke podieľala scenáristicky. Za scenár k filmu Dobrý Will Hunting z roku 1997 pritom získali kedysi obaja herci Oscara ako scenáristi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Matt Damon #päťdesiatka #svaly

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...