Bocelli s mladšou manželkou na jachte: Veronica Berti ukázala ženské tvary!

Slávny taliansky tenorista Andrea Bocelli prekonal ochorenie vírusom covid-19, ale tiež sa počas nedávnej pandémie koronavírusu sám nakazil. Dnes je už zjavne v poriadku a užíva si možnosť cestovať.

20.07.2020 00:00
debata (1)
Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica Berti... Foto: NO CREDIT / Starface / Profimedia
Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica Berti Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica Berti na jachte vo francúzskom Saint Tropez.

Z Talianska, ktoré bolo niekoľko týždňov priam hermeticky uzavreté pred zvyškom sveta, sa operný spevák vybral do francúzskeho Saint Tropez. Nie sám, ale, samozrejme, s celou rodinou.

Bocelliovská família si prenajala jachtu, na ktorej trávili čas aj s priateľmi. Paparazzovia sa po mesiacoch absencie záberov celebrít z luxusných destinácií snažia zachytiť všetko, čo sa dá. A tak sa objavili aj na pobreží neďaleko lode, na ktorej si užíval Bocelli s manželkou Veronicou a ich deťmi.

Spevák Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Spevák Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica Berti. Spevák Andrea Bocelli a jeho manželka Veronica Berti.

Práve Veronica Berti, 36-ročná herečka, ktorá je vydatá za Bocelliho od roku 2014, zaujala hľadáčiky objektívov najviac. V dvojdielnych plavkách predviedla ženskú figúru s plnším pozadím aj vypuklejším bruškom.

Bocelliho, ktorý je od Bertiovej starší presne o 25 rokov, zachytili fotoaparáty tiež, už pred pár dňami. Po palube jachty sa promenádoval len v slipových plavkách a s kamarátmi popíjal chladené víno. V pracovnej oblasti je momentálne spevák bez plánov. Počas obdobia pandémie však bol jedným z umelcov, ktorí vystúpili aj napriek prísnym opatreniam. Bocelliho mini-koncert v katedrále Duomo v Miláne sa vysielal do celého sveta a videli ho milióny ľudí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #loď #jachta #Andrea Bocelli #Veronica Berti #Saint Tropez

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....