Nájde sa na Mykonose zvodnejšie pozadie? Sotva! Goulart je úplná jednotka

Nekončiaca dovolenka a stále nové zábery zamilovaných milencov a najmä mega príťažlivej brazílskej krásky! Tak nejako vyzerá dovolenka futbalového brankára Kevina Trappa a jeho partnerky Izabel Goulartovej.

21.07.2020 00:00
debata (4)
Topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin... Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
544854524 Topmodelka Izabel Goulart a jej partner Kevin Trapp si užívajú grécku dovolenku aj so športom. A vystavené sú príťažlivé telá.

Zaľúbenci sa už niekoľko dní nachádzajú na preslávenom ostrove Mykonos, kam už pred bezmála dvoma týždňami vyrazili osláviť Trappove narodeniny. Aj počas uplynulého víkendu sa však podarilo paparazzom získať zábery z pláže, ktoré zaujmú nejedno oko.

Tridsaťpäťročná Goulart a jej o päť rokov mladší partner si zahrali na pláži plážový ping-pong. Nebolo to však športové nadanie, ktoré pritiahlo pohľady. Brazílska rodáčka a niekdajšia tvár značky Victoria's Secret sa totiž predvádzala v skutočne miniatúrnych bikinách a pohľad na ňu zozadu musel nejednému pánovi aj dáme vyraziť dych.

Brazílčanka dostala do vienka skutočne príťažlivú postavu a tak je vždy absolútnym magnetom pláže. Platilo to aj počas uplynulého víkendu. Izabel Goulart si pritom svoje fyzické prednosti dobre uvedomuje aj sama. Veď prečo inak by svoj Instagram, sledovaný viac ako 4,6 miliónom internetových užívateľov, zásobovala toľkými odvážnymi a sexi zábermi v bikinách.

Aj pred pár dňami tam pribudla séria nových obrázkov, na ktorých pózuje v žltej mikine a v bielych plavkových nohavičkách a odhaľuje líniu neopálenej kože v oblasti rozkroku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I decide my vibe Take 3

Príspevok, ktorý zdieľa Izabel Goulart (@izabelgoulart),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I decide my vibe Take 2

Príspevok, ktorý zdieľa Izabel Goulart (@izabelgoulart),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pozadie #Izabel Goulart #Mykonos #sexy #Kevin Trapp

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...