Uf! Jasné, že Ivanovičová je fakt zvodná! Ale v týchto šatách to zaklincovala

Už štyri roky sú šťastnými manželmi športovci Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger.

22.07.2020 12:10
debata (3)

Pred pár dňami oslávili výročie svadby, na čo si spomenula aj pekná tenistka a na Instagrame zverejnila svadobný záber. Svoje „áno“ si v júli 2016 povedali v romantických Benátkach a pekná tmavovláska bola ako nevesta skutočne očarujúca.

Medzičasom sa manželia dočkali už dvoch potomkov, synov. Prvý syn prišiel na svet v roku 2018 a ich druhý potomok o rok neskôr. A hoci na správy z ich spoločného súkromia sú obaja manželia skôr skúpi, o svoje sexi zábery sa 32-ročná rodená Srbka delí s fanúšikmi pomerne často.

Urobila tak aj pred pár dňami, kedy sa predviedla v naozaj príjemnom letnom looku – s poriadnym nádychom zvodnosti. S pohárom v ruke sa usmievala do objektívu z príjemného podniku a fanúšikom želala pekný piatkový večer. Jej vydarený večerný look sa okamžite stretol s neuveriteľným záujmom jej sledovateľov, ktorých má 1,6 milióna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Casual Friday Make time to have fun and enjoy! Have an amazing weekend!

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic),

Čierne šaty jej efektne odhaľovali opálené plecia, ale nechýbal ani pohľad na sexi nohy niekdajšej vrcholovej športovkyne. Dlhé náušnice príjemne dopĺňali jej zvodný letný look, ktorému dominoval aj dokonalý úsmev krásnej Any.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bastian Schweinsteiger #Ana Ivanovič

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...